Holky, prosím, měla jste to taky některá takhle. Před týdnem mě naprosto vyděsilo docela silné krvácení (jasně červená krev), jela jsem na pohotovost, kde nastesti byla srdecni akce a take hematom. Napsali utrogestan a klidovy rezim. Od te doby jen spineni, ale dnes rano po probuzeni opet krvaceni, jednou i po utreni na toalete s kousky "sliznice" ktere ted odpoledne prechazi uz spise do spineni a to jen po utreni. Mela jste to taky nekteta v takovych vlnach, ze uz byl tyden klid a spustilo se to zase? Je to normalni? Na kontrolu ke svemu lekari jdu v utery. Na pohotovost uz nechci, nechali by si me tam a ja mam doma 2 letou dcerku a manzela na sluzebni ceste v zahranici.
Dobrý den, prosím nema tady nejaka nove nastávající maminka problémy s hematonem v druhem trimestru.
Moc me to trapi, tak bych si o tom chtela s nekym popovidat.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja to tak měla. Prvni hematom pry z toho, jak se zvětšuje plodove vejce, tak se odtrhlo kousek od stěny (14tt) a pak jsem mela snad co deset dni nějaké špinění nebo krvácení - vysvětlení dr., že si malý kope do placenty a ta z toho krvácí a nakonec jedno velke krvaceni + sraženina (po 20tt), tak mi dělal vnitřní vyšetření a s údivem objevil několik polypů, tak ten největší odstřihl a poslal na testy a ty ostatní, že bude resit po porodu. Od te doby klid