Hematom a jiné strasti v těhotenství. Jak se nezbláznit?

kkkt
23. únor 2023

Hezky vecer 🙂

Holky potrebuji se vypovidat a zamestnat kebuli jinak sr zblaznim. Na hematom me prisli po krvaceni v 11+3 velikost 5x3 a ted doufam ze vse bude dobry 🙏 ale do uterka daleko a neni moc s kym si popovidta. Je tu nektera taky resi trable? Mate tip jak zamestnat hlavu a nezblaznit se?

ellyem
23. únor 2023

Resila jsem v tehotenstvi stejny problem. Tenkrat jsem byla v poslednim rocniku na vysce, takze jsem (diky bohu!) psala bakalarku a ucila se na zkousky.

sandram123
24. únor 2023

@kkkt ahoj, jsem na tom podobně. Začátek 14 tt a hematom. Nevím, jak velký. Mám neschopenku na 14 dní, beru amelgen a cyclo 3 fort. Nekrvácela jsem, ale špinila. Co bereš ty?

kkkt
autor
24. únor 2023

@sandram123 ja mam utrogesan a askorutin. V nemocnici jsem bxla 1 den a ted mam odpocivat doma. Tedili jsme se jak po uterku se podrlime o super zpravu a zatim takova studen sprcha 😖 a nrrvy v kyblu

sandram123
24. únor 2023

@kkkt je zajímavé, že máme každá jiné léky. Uvidíš, to bude dobré, nejsme sami, co to máme!

sandram123
24. únor 2023

@kkkt mě teda ještě ke všemu docela pobolívá podbříšek a jdu jak šnek, když se snažím někam procházkou dojít

kkkt
autor
24. únor 2023

@sandram123 Nejsme, joo chodim jak snek. Mam strach jit i na zachod 😪 Dnes odpo ze me zas trochu vyteklo. Bricho jr nastesti dobry, me boli spis vazy z zoho jak se vse zvetsuje. Jine leky asik kvuli tomu ze me to vyteklo a tobe ne 🤷‍♀️

sandram123
24. únor 2023

@kkkt také se bojím jít na wc, několik týdnů.., koukám na papír, do wc, už mám za sebou mimoděložní a předtím jeden samovolný potrat, při obou krev, takže ten strach tam prostě bude, jako ony jsou ty léky asi podobný, ten amelgen je na udržení a to druhý taky na podporu, aby se ten hematom nezvětsoval asi atd., Jj vazy to budou, co mě taky bolí, i dost v noci. Kdy jdeš k doktorovi? A řekl ti, že to má vytékat - třeba to odchází z tebe pryč nebo se to má vstřebat. Mě to neřekl a já se blbec nezeptala.

kkkt
autor
25. únor 2023

@sandram123 ty jo, tak to je mazec 🙈 v uterx na screning a tam hned cucnou i na ten hematom. Jo muzu spinit a lehce krvacet, ale nesmi jit o jasne cervenou krev. Tak ci tak je to na prirode jak se s tim popere. Ze nemam hned plasit na pohotovost. A kdybych nevedela tak si mam volat o konzultaci.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru