Holky, máte některá zkušenosti glukometrem Accu Check performa? Jaká je pravděpodobnost, že měří špatně.
Tohle jsem naměřila hodinu po obědě. ( bramborová kaše, plátek vepřového masa na přírodno) a před oběděm píchla 3 jednotky NovoRapidu.
Zatím jsem měla nejvíce 10.9 a to už se mi zdálo o všech svatých a teď tohle. ☹
Mě se taky jednou stalo ze jsem měla hodnotu úplně mimo.....doktorka říkala že to může být i stresem....
Jinak ne každé jídlo projde i když se tváří bezpečně :( zavolejte mudr a konzultujte.....
Ještě mě napdlo.....co jste měla v té kaši??? Mléko, smetanu....???
Staci se rozcilit nebo neco....a i s tim odberem z jineho prstu, to je taky pravda.....konzultovala bych to s mudr a hlavne v klidu 🙂))) chyba se stat muze 🙂
Zdravím, zatím jsem našel 36 alkaloidů na snížení GI v potravinách ( Gaussova křivka ) se zploští, tedy GI vrchol se roztáhne v čase a nepřesáhne " zdravou hranici". Každý má tuto křivku individuální od 60 do 120 minut vrchol a doznívání na normální hladinu i 210 min, je nutno proměřit. Nejstarším, u nás používaným prostředkem je Jestřabina lékařská, obsažená také v čaji na kojeni. Osobně jsem jí pil 15 let, než jsem skončil s věkem na diabetologii. Bramborová kaše ( individuálně změřit vzorek 125g, je po opečených br. knedlících a bramboráku ) velkým favoritem. A navíc hodina po o. je vrchol GI i pro zdravé.
Mým favoritem je Soja, 200g vařené, 2hod. po jídle -1.8 mmol/l, ano čtete správně "-" . Tedy pro skupinu A+. Tak, měřit min. 120 min. po jídle a psát si jídla posledních několik hodin před. Krevní skupina je v porodním průkazu a diabet je časově rozprostřený. Otestujte si syrový celer 125g, avokádo jádra mletá 100g čaj 1l, 300g bílé ředkve a bomba je Piel de Sapo “ropucha“ (Santa Claus nebo vánoční meloun ), 1 000 g -2.0 mmol/l, Semtex Forte, Maté Yerba 1pl (Cesmína paraguayská, sypaný čaj ). Jablka Golden del. +5 a Spartan -2.9.
Tak klídek, jde o omyl, glukometr ACCU používám 9 let. Jinak, máte pěknou barvu, já mám oba v černém provedení. Jěště jsem si vzpomel, je i kalibrační roztok.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@arwen2010 zkus se přeměřit z jinýho prstu pokud bude výsledek stejný volala bych MUDra