Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenost s gardnerellou v těhotenství? Dnes jsem se od dr.dozvěděla, že mi vyšla pozitivní na 2 kříže z kultivace a dostala jsem na to Macmiror globule. Prý to v těhotenství nejde pořádně vyléčit. Nemám žádné jiné potíže krom tvrdnutí, což jsem měla i s prvním synem a ještě horší bych řekla. Vím, že to tvrdnutí může být z té infekce. Ještě jsem si koupila lactobacily. Můžu tomu ještě nějak pomoct? Samozřejmě jsem si to hned vygooglovala a vyskočil na mě předčasný porod a podobné, tak mám strach :( Díky za vaše zkušenosti.
No on se ted prave entizol pry nemuze a kvuli tomu jsem dostala macmiror. Tak snad i ten nejak pomuze.
A to fakt nemam zadne jine priznaky. Zadny pachnouci vytok ani svedeni a podobne. Vyter mi delali preventivne, ze mi tvrdne briho.
@luciezza ahoj ako to dopadlo
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Měla jsem a dr. mě přeléčila normálně metronidazolem (entizolem), s tím, že to je v těhotenství problém, že by to mohlo vyvolat před. porod. Stačilo přeléčit a vše bylo ok, teda pak už mě trápily jen kvasinky. Ale normálně jsem mimčo donosila do termínu úplně bez problému. Jednou se mi to ještě po těhotenství vrátilo - páchnoucí výtok a zase entizol, měl by ho brát i partner. A druhé těhotenství v pohodě ani gardnerella ani kvasinky.