Ahoj, nikdy jsem děti moc neřešila, o těhotenství moc nečetla. Když to přišlo, tak si to chcem nechat, ale tohle je sodoma.
Už jsem rezignovala a řekla to i v práci, přestože tam je zatim jenom ten váček. Ale nemůžu prostě zvracet cestou do práce 3x a to samý cestou z práce.
Je mi šíleně. Zvracim celý dny a furt je mi blbě.
To znamená, že 5 minut po zvracení jsem milej a hodnej člověk a pak zas čekám, kdy to bude znova.
Kdy to proboha skončí???? A znáte to?
Mám něco dělat jinak? (pracuju ted z domu to znamená zě zvracim v posteli)
Taky jsem to tak měla u všech 3 děti tak do 20. týdne těhotenství. Vždy jsem shodila tolik kilo, že jsem to pak nestihla do konce těhotenství nabrat zpět. Jen jsem ležela, zvracela, jedla piškoty a pila vodu po douškách. Prý pomáhá coca cola, ale to jsem nezkoušela...
Také jsem toto měla u prvního těhotenství , zvracela jsem i v noci ,kdykoliv jsem se vzbudila . Měla jsem pak od Mudr. předepsané nějaké čípky, je to ale už pár let a název si nepamatuji. U mě to tedy přestalo až kolem 6 měsíce , což jsi asi slyšet nechtěla.
@janulkav Torecan su myslim tie cipky
Zkus změnit svůj přístup k "tomu".. třeba to pomůže
Me bylo zle do 14tt pak to ustalo..
Byla jsem na tom uplne stejne. Manzel me vezl i na pohotovost jeden vikend,bylo to silene a chtela jsem umrit,za necele tri tydny jsem zhubla 11 kg. Opravdu vim o cem mluvis. Zkousela jsem vsechno mozne,lizatka,colu atd...rekla jsem to dr. a vyzadovala pomoc,dvakrat mi pichl torecan injekne a to bylo jak smilovani,pak jsem chodila jeste na injekce B12 (to ti sice neulevi od zvraceni,ale doda ti to energii,abys to lepe snasela), zkus to nadnest u sve dr... Jo a prestalo to cca ve 14.tydnu
Ja jsem se u prvního těhotenství prozvracela az na kapacky.Zhubla jsem za mesic 7 kg a pak dalsich 5.Nepomohlo nic.Trochu se mi ulevilo když jsem byla na kapackach.Preslo to kolem 18. tt .
U druhého těhotenství to bylo lepší.
Me zachránil torecan. V těhotenství se může 🙂 jsou jak tablety tak čípky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jediné co mě napadá a může tě uklidnit, že to tak nebude celé těhotenství 😉
2. trimestr je většinou už v pohodě...
Každopádně se vyhýbej všem pachům a vůním, ty to zhoršujou