Ahojte těhule, tak šup sem s rada co s exémem nebo lupenkou v těhotenství??? Já s tim bojuju už přes dvacet let, ale ted se mi to pěkně zhoršilo, už vypadám jak strašidlo a v noci se budim drbáním. Vim že kortikoidy, ne (vždy mě ale zachránili z kritickejch stavů) Jasný, Bioderma, La - roche, zinkový, vitamínový mastičky, mandlový a jiný olejíčky máme ..... domací konopná, to je asi zle, což? Tak nevim kam dál a ta zima tomu moc nepomáhá ☹
Ahoj, síce už nie som tejule, ale bola som a mám lupénku už pekných pár rokov. Jediné, čo mňa z toho dostalo , sú produkty z mŕtveho mora (soľ, krémy, bahno, atd...) Lenže počítaj s tým ,že to potrvá, kým sa začne pokožk a upravovať a kým vôbec ucítiš a uvidíš zmeny. Moja dcérka má zase ekzém, aplikovali sme stejné veci a po 2 mesiacoch bola z toho von, doliečovanie trvalo ďalšie tri mesiace. Ale opravdu robíme všetko intenzívne a často. Jo a perieme v mydlových vločkách.
A málom by som zabudla, nepoužívame žiadnu Biodermu a podobné strašne reklamované veci, ale čistý lanolin, prípadne značku Linola.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
dobrý den já lupenku nemám, ale sestřenice s tím bojuje taky hodně dluho a pamatuju si že říkala něco o výrobcích z mrtvého moře...