Duomox 1000 ATB v 9tt, máte zkušenosti?

libricka
31. bře 2015

Ahoj holky. Byla jsem u doktora a zjistil ze mam zanet dutin, crp 38 takze mi nasadil antibiotika duomox 1000, mate nekdo zkusenost,musim se bat 😉 ?. Rada bych kdyby mel nekdo podobny nebo stejny pripad ,abych mohla byt v klidu 😉.

lv
1. dub 2015

atb se v těhptenství můžou, lékař ví která ano a která ne. Nemoc je o moc nebezpečnější. Srážej horečky, ty miminku dobře nedělají. A at jsi brzo fit, já měla zánět dutin 2týdny zpět, hrozný.

verunka_korunka
1. dub 2015

Atd jsem neměla v těhotenství, ale je pravda, že zánět dutin je nebezpečný. Mívám skoro pravidelně každou zimu. Na střední a základce mi navíc museli kvůli tomu několikrát píchat dutiny, žádná radost, ale úleva to byla. Pokud ti pomohou atb a případné inhalace, buď ráda 😉

lucinka58
1. dub 2015

@libricka Já jsem je před několika týdny taky měla. Jsou to jedny z antibiotik, které se můžou brát, takže bych se nebála je brát 🙂 Lepší je zánět přeléčit jak ho nechat v těle 🙂

slunickova123
1. dub 2015

Duomox je v tehotenstvi a pri kojeni bezpecny.

libricka
autor
1. dub 2015

Holky moc dekuju uklidnily jste me 😉

sisstin
1. dub 2015

Brala jsem ho v 6tt na zanet dutin 😉 Ted v 9tt pro zmenu Augmentin na zanet zlucniku 😒 oboje by mely byt tehufriendly 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru