Holky chci se zeptat, v dubnu jsem měla mimoděložní těhotenství, vypadá to že se to opakuje. Takže budu bez obou vejcovodů, byl někdo po tom na umělém oplodnění?
@pupisek262014 třeba ti nakonec vejcovod nevezmou... ale kdyby ano, nemusíš se bát. IVF pak probíhá naprosto stejně jako s vejcovodem. Ten tam nepotřebuješ, vajíčka ti odeberou při OPU - tak jako kdyby si vejcovody měla.
Já jsem po jednom mimoděložním, jeden vejcovod mi sice zůstal, ale stejně se dlouho nedařilo, tak jsme podstoupili IVF...
Po mimodeloznim těhotenství jsem přišla o oba vejcovody...nyni jsem po IVF ve 32tt....takze žádný strach... Všechno jde.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pupisek262014 ahoj. Já jsem po mimodeloznim bez bejcovodu a poté jsem musela jít na odstranění druhého kvůli tekutine ve bejcovodu. Takže jsem bez obou. Nyní jsem 10. den po embryotransferu a test mám pozitivní. Musela jsem čekat 3 menstruace od operace, než jsem mohla začít stimulovat.