Double-Bubble sign u miminka ve 30.tt a hraniční množství plodové vody. Zkušenosti?

knyjan
4. lis 2019

Je úbytek množství vody ohrožující, řeší se to nějak? Dolít asi zrovna nejde :-/ .
Co se týče double-bubble, doktor říkal že se to řeší operací hned po narození, má někdo nějakou zkušenost? Děkuji za případné informace, rady či zkušenosti... vím že každý případ je originál, ale třeba mě to uklidní..

kiki1912
4. lis 2019

@knyjan plodová voda jde doplnit podobně jako u amniocentezy jen s tím rozdílem že do Vás tu vodu dostanou jehlou a neodeberou ji jako při amniocenteze. Ale riziko tam je. A to ostatní nevím bohužel omlouvám se

knyjan
autor
4. lis 2019

@kiki1912 i tak děkuji.. snad to nebude třeba. Bohužel se neví zda ten úbytek nesouvisí s tim trávicím ústrojím miminka.. čeká nás ještě další screening. :-/ nezbyva než doufat v nejmenši zlo.

barapir
31. srp 2022

@knyjan dobrý den. Mohu se zeptat jak jste dopadli? Mám ve 13tt nález double boubble. A zajímá mě jak to u vás nakonec dopadlo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru