Holky zdravím mám dotaz. 1.4 mi přišli na mimoděložní těhotenství, odebrali mi jeden vaječník. Teď se mi na testu ukázaly dvě //. Jenže mám strach že se to bude opakovat, k Mudr jsem chtěla jít příští tyden, ale bohužel má plno, tak až 23.9 jenže to čekání je hrozný. Myslíte že můžu třeba do nemocnice kde mi to zkontrolují, nebo musím počkat na mojí. Diky
@pupisek262014 do nemocnice by si měla jít okamžitě aby zjistili kde těhotenství je. V kolikátým týdnu by si byla toho 23tyho?
No teď je to 4+1 takže toho 23.9 to bude 5+3
@pupisek262014 také jsem po mimoděložním a odebraném vejcovodu.. Po půl roce jsem znovu otěhotněla, ale tentokrát to bylo v pořádku, i podvědomě jsme to věděla.. Hlavně ale u mimoděložního mi testy (dělala jsem digitální) ukazovali téměř 14 dní stejný výsledek.. Já si pro klid dělala při druhém těhotenství vždy digitální test po týdnu a tam to krásné skákalo (1-2 týdny, 2-3, 3+)..a tím jsem byla úplně nejvíc v klidu.. Můžeš si zaplatit smaa odběr krve a jít pak vždy p o2 dnech na znovu odběr.. Při mimoděložním mi hodnota vůbec nerostla a nebo nepatrně.. Při správně uloženém těhotenství se hodnota vždy po 2 dnech má násobit.. 🙂
@pupisek262014 jinak při druhém těhotenství mě normálně objednala sestra až taky po 5tt, kdy už bylo vidět i srdíčko.. Dříve mě tedy nebrali..
@pupisek262014 já myslím, že dříve by to ani asi vidět nebylo. Moc držím palce!!
No při tom prvním jsem měla máma testy vždy slabší čárky až na pátém byla vidět víc. A teď první den duch a druhý den už krásné viditelná carka
@nazka děkuji
@pe_tu_ss_ka a můžu se zeptat jak ty digitální testy ukazují. Dělala jsem si ho i při prvním a v nemocnici mi řekly že jsem 5+6 a test mi ukázal 3+, takže měl ukázat normálně 5+?
@pupisek262014 digi ukaze tydny od oplodneni, ne stari tehotenstvi. Takze 1-2 znamena 1-2tydny od oplodneni , 2-3, nebo 3+ a vic ti neukaze ....
Aha děkuji za odpověď
jinak pokud vim , skrz znamou co prodelala mimodelozni. Dr. ji rekl hned jak to zjisti prijdte sice nic neuvidime, ale bude sledovat rust hcg z krve a pohlidam si vas.. takze tvuj dr. nevim asi byt sestre u ktere ses objednavala zduraznila, ze si mela ten a ten problem a v nemocnici ti rekli pri poz testu hned jit k dr. a hotovo , a sestra at se snazi . Me doktor vzal hned jak jsem volala , sice nemam po mimodeloznim, ale dva potraty mam za sebou, tak byt nic nevidi nic , vzal me hned.
@janapetrvalska no já se objednávala přes online objednávání, ale asi tam v pondělí zavolám i když na Orlí je někdy spíš vždy nemožné se dovolat
@pupisek262014 já si teda taky myslím, že to hcg by ti měli dělat teď preventivně a ne abys za něj platila. Už to není jen výmysl u Tebe..
@pupisek262014 přesně jak píše
@janapetrvalska.. 🙂
Asi bych taky zavolala ať si že někam vtěsná, jak to dělají, když je něco akutní? Přeci nemůžeš třeba se zánětem čekat 14 dní
Ono je dr. a Dr. v dnesni dobe pokud se nerve tak nic nema , ejleosi je jak se dr. zepta tak co vam je? co asi , presnou diagnosu reknu i kdyz jsem nestudovala doktorinu, bez rozboru krve aj. 😂😂
Tak jsem byla dnes na pohotovosti. Začla jsem úplně slabounce špinit. Dr mi řekla že tam nevidí žádnej problém, ale že ještě není nic vidět. Tak pokud nebudou nějaké potíže, mám jít normálně toho 23.9 na gyndu. Dnes jsem 4+2 měl to tak taky někdo ze nic nebylo vidět
@pupisek262014 ano ja, u prvniho jsem byla objednana na gyndu. Nez jsem tam sla tak jsem zjistila, ze jsem tehotna a rovnou to rekla moji doktorce. Ta se hned chtela podivat na utz a samozrejme tam jeste nic videt nebylo 🙂 objednala si me na dalsi tyden a uz videt bylo 🙂
@pupisek262014 v tu dobu jsem byla taky 4+2tt a pak 5+2tt uz bylo videt 🙂
Doktorka tě vezme i když má plno! Stačí si tam jít sednout. Budeš nejspíš delší dobu čekat a pak zaplatíš příplatek za akutní ošetření (kolem 200Kč). Ale vezme tě.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pupisek262014 a v jakém jsi tt?