Ahojky všem, protože jsem nikde nenašla téma o diabetu a těhotenství, tak jsem ho založila.
Je mi 39 let. Mám diabetes II.typu na píchaném inzulínu. Teď jsem v 7 tt. Moje dr mi říkala, že budu chodit do poradny do Podolí.
To fakt nikdo nemá s tímto zkušenosti? To budu jediná? 😢
Ahojky, nakonec jsem chvíli jezdila do Motola a tam mi k inzulínům přidali maximální dávku Glukophage 1000mg 3x1. A zabralo to. Ke konci těhu, už mi vysadili všechno.Měla jsem cukr v normě. Ale po porodu opět nahoru..-((((( Ale porodila jsem krásnou a zdravou holčičku.Byla kupodivu malinká. Měla 2,30 a 46 cm. Všichni čekali cvalíka.-)))
Ja cukor znižujem zvýšenými dávkami inzulínu. Ale je to zavše poriadna drina nastaviť to správne.
ahoj..mne zistili diabetes II. asi pred rokom..mame jedneho krasne 4 rocneho synceka..a chceli by sme mat este jedno babo..chcem sa spytat, ako to u vas prebiehalo..pretoze ja odvsade pocuvam iba to, ze vzadnom pripade dieta a zacinam mat z toho strach a "chrobaka v hlave" 😢
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Prosím o vaše zkušenosti a problémy v těhotenství. Snad nejsem jediná těhotná diabetička. 😝