Ahoj všem! Jsem v 22tt a potřebovala bych poradit, co mám dělat... Mám občas strašné deprese, celý den propláču a pak už ani nevím důvod. Před otěhotněním jsem brala antidepresiva, která jsem brala přes půl roku kvůli rozvodu a jakmile jsem zjistila, že čekám miminko, přestala jsem je brát. A teď jsem občas strašně podrážděná a smutná, občas jsou dny, kdy jsem šťastná, ale jinak pořád brečím kvůli nedostatku peněz, z únavy, starostí a celkově všeho. Snažím se doma zabavit, chodím občas ven, když to jde, ale moc radosti mi to nepřináší. Co děláte proti depresím?
Ahoj,mám teď měsíční miminko a těhotenství pro me bylo šílené,přesně co popisujes...taky jsem brala předtím antid.ale uz jen půlku...no ale nedávala jsem to,složila jsem se,tak mi dr.napsala celou tabletku-nemá to vliv na mimi,jen jsem pak musela snížit kvůli kojeni na půlku,aspoň 14 dní před termínem...neboj se toho a jdi k dr...držím pesti
Tak jsem našla super lék 🙂 Pořídila jsem si AngelSounds a kdykoliv mě něco trochu trápí, poslechnu jak miminku bije srdíčko a v tu chvíli pro mě nic jiného neexistuje a funguje to dokonale!
@evcann Já právěže do středy ani nevěděla, že to existuje, ale jakmile jsem to objevila, musela jsem to vzít, protože to je jedna z věcí, která mi chyběla, ten kontakt s mimčem. A máš pravdu, vše je lepší než se cpát léky a teď jak začíná být hezčí počasí, tak i mně je podstatně líp a líp zdravotně, tak ty deprese rychle odchází 🙂))
@kpslunicko Prosím můžu se zeptat, jestli je mimi v pořádku když jsi měla deprese v těhotenství? Děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zajdi za lékařem, jsou antiepresiva, která se dají užívat při těhotenství, kojení..a k posychologovi, terapii můžeš absolvovat kdykoliv..