Dají se vypsat vycházky od půl?

barbarkaaa
2. led 2015

Krásný den přeju. Od 6.1. nastupuju na 2 měsíce na neschopenku , protože v práci pro mě práci nemají . Je to práce těžká a poslali mě na PN už v ranním stádiu těhotenství a já jsem teď už 6 měsíc. Jedná se o čas který nevykryji v přechodu mezi koncem druhého rodičáku a počátkem další mateřské. Problém mám s tím jak si nastavit vycházky . Vím , že po domluvě s doktorem by mi je vypsal asi jak potřebuji . Ale nevím ráno. Od 7. je brzo, to ztratím půl hodiny zbytečně doma a v 8 je pozdě, starší musí být před školou v 7.40. přecházejí na jinou školu a vyrazit před začátkem vycházek se bojím. Pro mě by bylo ideál 7.30-9 a nechat si zas na odpolední 2,5 hodiny, protože starší díky kroužkům končí různě. Na otce díky směnování a péči o otce ležáka se nemohu spolehnout a babička je na tom zdravotně dost špatně, nejvíc po ránu a do školky je to daleko. Sehnat kamarádku jsem už zkoušela , aby ji přibrali u baráku . Zapomněli ji tam :( Na to nervy nemám a s úplně cizíma ji zas ze dne na den pouštět nechci.

petule86
2. led 2015

Jj,dají,já je mám ráno 7,30-8,30 kvůli školce a odpolko od 14 do 19.

barbarkaaa
autor
2. led 2015

S@petule86 super, já se radši zeptala, abych tam nebyla úplně za blba. Takže je dohromady 6 hodin? Já měšla zafixovaný 4

barbarkaaa
autor
2. led 2015

@petule86 já si nevšimla překlepu

petule86
3. led 2015

@barbarkaaa joo 6 hodin 😝 aspoň něco

barbarkaaa
autor
3. led 2015

@petule86 aspoň něco no, akorát tim vykreju vyzvednutí dětí a max nákup. V týdnu by mě běžně stačila hodinka, ale o víkendu chodim s mladší na plavání a tam mě taky nemá kdo jít. Mamča má nemocné ruce a nai to málo nechci , i když se držej třeba ve splývání a ona dělá hovadiny. A chlap ten se bojí vody, i když je ji tam jak říkám "po kačenu" ale je to naštěstí přes zimu a na 2 měsíce jen. Už tak mě děti sežerou, jsou zvyklé llítat venku.

majdula
3. led 2015

Daji se, jak pise @petule86 - sam dr. mi je tak nabizel, abych stihala skolku, takze taky 7,30-8,30 a odpo 12-17.

barbarkaaa
autor
3. led 2015

@majdula díky jsme ráda i za druhý názor, mě to přišlo divný, jak jsme to nikdy i nikoho neviděla, abych nebyla za blba. Mě by rano stačila ta hoďka taky a víc bych využila odpoledne , ale to nedělní plavání je ořech. Ale nějak ty dva měsíce přežijem.

barbarkaaa
autor
3. led 2015

@majdula jé koukám..u nás to zatím taky nejvíc tíhne k té Kačence, ale uvidím finální rozhodnutí :D

majdula
3. led 2015

Nedele a vubec vikend je prekerka. Tady v Brne chodi kontroly na tehotne vcelku casto a ja si proste vychazky o vikendu netroufla nedodrzet. Ale zase - dr. mi nabizel, ze pokud je potreba, klido mi to rozepise na kazdy den extra 🙂 (potrebovala jsem treba v pondeli kvuli cviceni vychazky do sesti).

barbarkaaa
autor
3. led 2015

ty jo, tak to jsem ještě neslyšela . To by bylo vůbec super

barbarkaaa
autor
6. led 2015

@petule86
@majdula
tak jsem nepochodila, prý mě napíše kdykoliv, ale pouze od celý....a jelikož potřebuju v neděli pokrýt plavčo a kvůli tomu nemůži investovat celý týden ráno 3 hodiny, prtoože bymě to chybělo odpoledne. Tak mám od 8 do 10 s tím že musím Marušku hodit rovnou ke vchodu prostor kde se učí. Ořech je, že oni docházej ke vchodu o 5 minut dřív, než já můžu vyjet a že je tam zakaz vjezdu a jelikož je to blízko Největší ZŠ a MŠ tak tam nneí kde zaparkovat...to bude masakr. Jim totiž předělávají školu a oni každý den přecházejí do náhradních prostor ve městě.

petule86
7. led 2015

@barbarkaaa tak to je o lidech a doktorech jak se asi jim chce 😒 Jinak to nevidím.

barbarkaaa
autor
7. led 2015

@petule86 přesně tak no ....

fruitylabello
7. led 2015

majdula: tady v Brně chodí kontroly často? já jsem doma od půlky září a ještě mi nikdo nepřišel.. ptala jsem se sestřičky, pry je ted kazda druha na rizikovym, tak to asi nestihaji..

majdula
7. led 2015

@barbarkaaa To je pech - ale evidentne je to o ochote, nevim, muj dr. mi nabizel rozepsat kazdy den a klidne na ty pulhodky 😒

@fruitylabello Mne nakonec od cervence do prosince neprisel nikdo, ale svagrove loni nekolikrat (pokazde stejnej borec) a kamaradkam taky, kdyz uz, tak rovnou nekolikrat po sobe, nevim podle ceho si vybiraji, koho zkontroluji... a jeste to bylo tak blbe, ze svagrova mela vychazky od osmi rano a cjlapek dosel za pet osm 😕 (na to ja teda hodne hresila, pulhodka sem, pulhodka tam... obvykle kdyz jsem zustala trcet v zacpe a nestihla se vratit vcas... ale to jsem zas mela pojisteny tim, ze uz byl treba muz doma a rekl by, ze uz jsem na ceste...)

barbarkaaa
autor
7. led 2015

@majdula no.... já mám děsný nervy, naštěsti mi vyšla učitelka vstříc . Ač se to nesmí dovolila mi Marušku odvézt přimo je vchodu, kde se učí . Oni přecházejí do nahradních prostor jak jim budují školu. A běhání na jiné místo odnesli druháci, prtože prvňáci jsou moc malí a třetáci už mají angličtinu a učitelka vy nedoběhla. Nesmí se to, kdyby to dělal každý tak neví kono vzít u školy a kdo bude čekat u vrat. Ale uznala situaci za mimořádnou. Takže já vylezu před barák v 7.50, rozehřeju auto, oškrábu skla, abych viděla na vchod a startuju v 8.00 oni k cíli docházejí okolo 8.05 a já stojím čumákem v zakazu vjezdu teda, prtože tam není kde parkovat a jak přijdou vypustím Marušku k učitece. Hlavně že to jde aspon takto...

fruitylabello
8. led 2015

majdula: právě mi přišlo divný, že mi skoro čtyři měsíce nikdo nepřišel. Když jsem byla doma v roce 2011 se zánětem mozkových blan, tak mi chodili co tři týdny, taky v takové super časy, jak píšeš (pět nebo deset minut před vycházkou) experti. A to jsem ani tolik ven nechodila, protože mi to zdravotní stav uplně nedovolil.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru