Ahoj 🙂 Potřebovala bych poradit..
10 dní bolesti v podbříšku, Včera jsem navštívila gynekologa který mi řekl ze mám cystu.
Večer krutá bolest, dnes opet u DR. ten mi oznámil, že mi cysta praskla ale je tam pořád ale už menší. V děloze našel možné těhotenstvi 1,5mm. Vzal mi krev na HCG a o pul 3 mám volat na výsledky, Prý je cysta v těhotenství normální a praskne sama.
Když to těhu nebude, zítra mám nástup do nemocnice. Setkala jste se některá s takovým problémem?
Těhu příznaky mám: bolest prsou, únava, chutě, časté močení, a bývá mi špatně. Tohle ale přece muže být i před MS která měla dnes dorazit
držím pěsti - dej pak vědět
Ja mela hned na zacatku tehotenstvi taky cystu,vstrebala se a bylo to v pohode. Ale mela jsem ji uz i mimo tehotenstvi a ta teda nezmizla sama,praskla,krvacela jsem do bricha a museli me laparem operovat.To teda nepisu abych strasila,je toasi bezne,hlavne at te hlidaji a kontroluji jak to vypada,jestli neroste.
No je to bezny postup,ale prave tak jsem se dostala pod kudlu.Zacatkem prosince mi dr nasel cystu a dal neresil a na stedrej den me vezli,ale to jsem asi zas jen ja takovej "pripad" 🙂
no tak snad mi zmizne normalne a bez potizi... :(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem na tom stejně- ale o pár týdnů starší 🙂 Prý je ta cysta jako žluté tělísko, co vyživuje těhotenství a sama se vstřebá. S tím že bys měla dodržovat klidový reřim protože s cystou je těhotenství náchylnější k potratům. Mě cca v 5.týdnu přsdepsali duphaston a čekáme až tam bude vidět srdíčko. břicho mě pobolívá takřka pořád, po námaze víc a taky k tomu špiním - to taky podle námahy víc a míň. Prostě se šetři a uvidíš. Držím palce. Mě taky vyhrožovali operací a nakonec to byla ta lepší varianta.