CS 1,5cm v 31tt, 3. týden klid na lůžku, stav se nelepší

andreakriskova
1. čer 2015

Ahoj děvčata uz třetí tyden klid na lůžku a stav se nelepší :/ má některá z Vás stejné potíže? Nebo zkušenost. Dekuji pa

zo_ja
1. čer 2015

Ne, protože CS nevypovídá absolutně o ničem. Mraky matek si ho ani nenechávají vyšetřovat - je to vážně k ničemu a jen přežitek v ČR.

anetpierowska
1. čer 2015

Me teda toto vysetreni zachranilo maleho. Predcasny porod my hrozil. Mesic udrzovani v nemocnici, tak ze zadny prezitek v Cr.

alboo
1. čer 2015

Jen na Cervix score bych se nespoléhala, opravdu to není zas tak důležitý ukazatel

andreakriskova
autor
1. čer 2015

No hrozí mi předčasný porod a konec pánevní, tak nevim :(

andreakriskova
autor
1. čer 2015

A přesný klid na lůžku. Pohyb max. 1 hod. Denně mě neutesǐlo moc. Dnes jeste objednání do rizikove poradny v porodnici, málo plodove vody :(

anetpierowska
1. čer 2015

Take jsem mela klidovy rezim a pak jsem skoncila na udrzeni mesic. Radsi dat na doktora nez ohrozit mimi. Mela jsem pak rychly porod v terminu. A to mel 3950g.

alboo
1. čer 2015

To je sice možný, ale jen dle CS se to určit nedá, je to jen taková tabulka, kde se hodnotí nález a body se sčítají... já měla snad od 30tt CS 2 a to i den před porodem a to sem rodila 11 41+ 4 🙂

alboo
1. čer 2015

tím samozřejmě nechci nic zlehčovat, ale jsou důležitější ukazatele než CS

werunqa
1. čer 2015

Ahoj,já to tak měla u obou dětí od 25tt.U dcery jsem musela ležet,nohy nahoře a dojít si max na WC nebo pro jídlo.Stav se i tak nelepšil,dr mi hrozil nemocnicí.Rodila jsem den před termínem...

U syna už moc ležet nešlo,když člověk měl jedno dítko doma a ani jsem nevěřila,že budu rodit dřív,když u malé taky nic a přenášela jsem syna přesně týden.
Oba porody jsem měla ale velmi rychlé 😝 .
Každopádně klid na lůžku je na místě,pokud je ta možnost 😉

reketka
2. čer 2015

Ja svoje CS neznam a tak me nic nestresuje. Pocitove je u me vse ok, nic me neboli ani nic podobného. Ridila bych se hlavne svym pocitem. Moje mamka, kdyz cekala brachu mela 2mesice pred porodem CS 6, ale doktor ji veril ze se citi dobre a nechal ji at se tim ridi a porodila 10dni po terminu a museli ji porod vyvolat. Kamaradka byla zamcena na 100 zapadu podle doktora a tyden na to porodila o mesic driv. Za me CS neni dobry ukazatrl..

hromka35
10. čer 2015

taky jsem slyšela že CS je jen orientační, ale o předčasném porodu, obzvlášť když se vyšetřuje už po 30.tý nevypovídá nic..někteří gynekologové vaginálně ani nevyšetřují když nejsou potíže. Vždy ale ta "kritická hodnota" pro daný týden je takové vodítko, že by to nemělo být víc..a vždy platí klid, nezvedat těžké věci a moc se nenamáhat..nakonec když to přežeeneš, tělo ti to řekne samo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru