Ahoj holky,
samozřejmě vím, že nejlépe mi odpoví doktor, tak snad mě neukamenujete.
Jsem cca v 5 týdnu těhotenství. Z ničeho nic jsem se ráno ve čtvrtek probudila s tím, že bylo šílené se i zvednout. Natož vůbec chodit. I tak jsem šla do práce i když jsem myslela, že tam snad umřu. Odpoledne jsem šla na pohotovost, crp 31, dostala jsem penicilin po 8 hodinách..Je sobota večer a tělo mě stále bolí ale POUZE při pohybu, chůzi, když se mám zvednout tak hrůza...Nejvíce nohy, stehna, třísla, i ruce jako paže atd... Nechápu co to je, nikdy před tím jsem nic takového nezažila a už mám docela strach, co to je. ☹ zažila jste to některá? V pondělí mám namířeno k praktikovi. Děkuji za odpovědi.
covid test jste si delala???
Mam pocit, ze na pohotovosti maji v oblibe rozdavat antibiotika.
Nevim co by to mohlo byt, ale crp 31 vlastne par hodin od prvnich priznaku je docela vysoky. Navic mi prijde strasny, ze doktor na zaklade crp hned nasadi antibiotika (jeste penicilin) aniz by vedel na co 🤷♀️ to bych spis chapala sirokospektralni. Opravdu na nic neprisel? Tohle by me teda neuspokojilo. Spis jsi mela jit k praktikovi.
Podáváš to, jak hodinu před smrtí, div, že sis nevolala sanitku. 🤣 Prosímtě, máš normální chřipku - pár dní tě bude bolet celé tělo, vyležíš se a bude klid. S antibiotiky nebo bez nich, ty tam moc roli nehrají. 🤷♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@adells a na co si dostala penicilin?Podle mne máš nějakou virózu.I to CRP tomu odpovídá.