Covid ve 12. tt. Prodělal někdo a bylo vše v pořádku?

zetpee
31. srp 2024

Ahoj, dnes jsem 11+1tt. Už 3 dny mám šílenou rýmu a bolí mě hlava+ únava. Jsem bez teplot ( ťuk ťuk ) ale včera jsem ztratila chuť a cítím jen opravdu silné vůně. Zkusila jsem si udělat test na covid a vyšel pozitivní. 10.9 Jdeme na screening takže se i vejdu s karanténou ale.. Co teď? Strašně se bojím o miminko, mám za sebou 4x potrat, poslední tento rok v březnu. Je tady někdo, kdo covid v těhotenství prodělal a bylo všechno v pořádku? 🙏 V pondělí budu volat k obvodní lékařce. Alespoň mám angelsound tak poslouchám srdíčko ráno a večer, to mě alespoň na chvíli uklidní. Moc děkuji.

menni
31. srp 2024

@zetpee Měla jsem covid na úplném začátku v 6. tt a vše ok. Myslím, že se nemusíš bát. Vir už není tak agresivní, chová se jako běžné respirační onemocnění (není ani žádná karanténa, stačí ohleduplnost).

gbp
31. srp 2024

@zetpee měla sem a dostala sem injekce na redeni krve, které sem si pichala. vše bylo v pořádku.

zetpee
autor
31. srp 2024

@gbp Z těch mám strach ale zase na druhou stranu, lepší injekce než přijít o miminko.. Moc děkuji ❤️

zetpee
autor
31. srp 2024

@menni Já nemám ani kašel, fakt jen tu rýmu, únava a bolest hlavy. Přes den musím víc odpočívat jinak mi nic vážného není.

hanka_12345
31. srp 2024

@zetpee to bude dobry si myslim ja 🙂 ono ti prakticky nic neni 🙂 rymu a unavu sem mela pul tehotenstvi

sorboni30
31. srp 2024

@zetpee měla jsem kovid v pátém měsíci tehu..hodně mě oslabil, ale zvládla jsem. Rodila jsem ve 28 týdnu sice, ale kvůli kovidu to určitě nebylo. Malá je zdravá 👌

gbp
31. srp 2024

@zetpee nebylo to tak strašné, jak se to zdá. vždycky sem si to nachystala, koukla jinam a píchla. a to já nesnáším jehly. a nikdo to ani neukázal. doktorka mi poradila po telefonu a pak sem se koukla na video.

janule0123
31. srp 2024

@zetpee zavolej na Gyn … jestli se nic nezměnilo, tak by ti měli napsat ty injekce na ředění a pak by to mělo byt vše ok 😃

zetpee
autor
1. zář 2024

Moc děkuji, dnes už je mi mnohem lépe. Tak uvidíme přes den. Vystrašila mě kamarádka, že prý při covidu o miminko přišla ve 13tt. Zítra zavolám doktorce a uvidíme. Děkuji vám za uklidnění ❤️

levandule_k
1. zář 2024

@zetpee Případných injekcí se neboj. Píchala jsem si injekce na ředění krve, když jsem měla ortézu na noze. U první jehly jsem se musela fakt hodně hecovat a bylo mi to hooodně nepříjemný, ale lepší než řešit trombózu. Ke konci jsem si zvykla a zpětně si říkala, proč jsem to tak prožívala, že to není nic hrozného.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru