Holky co jste tehotne a prodedaly jste covid? Za jak dlouho se vam vratil čich? A jak to probihalo? Ja mela jen jeden den teplotu a to jen zvysenou 37,5 a silene bolesti zad, ale unava a ztrata cichu pretrvava do ted. Je to skoro 14 dni. Jsem z toho na nervy... jsem 30tt a doufam, ze ta unava prejde do porodu😒
Také sem prodělala covid v těhotenství. Čich se začal vracet po cca 2 týdnech, ale už to jsou 3 měsíce od nákazy a čich je u mě tak na 70-80%.
Čich i chuť se mi zatím po 2 týdnech nevrací. Cítím sladkost, slanost a kyselost. Musíme vydržet. Průběh taky poměrně mírný. Kamarádka říkala, že ji se to začalo vracet do normálu kolem měsíce. Co mě tedy překvapuje je množství těhotných co mají Covid za sebou
Já jsem otěhotněla když jsem byla pozitivní 🙂 a čich jsem neměla žádný cca 3 týdny a teď po 6ti týdnech jsem tak na 60%. Stále to není ono. Ale určitě se to zlepší. Když ne tak aspoň přebalování bude pohoda 🤣
@barussska1 nebude. Nepoznas kdy prebalit. Věř zkusenemu 🤣
Co já bych teď za ztrátu čichu dala 🤥😂 mám čich jak hledací pes a vše mi vadí 😂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mám jen zkušenost z okolí u netěhotné, ale návrat čichu trval 3-4 týdny, takže si myslím, že to bude v pořádku u tebe po 2 týdnech.