Covid na úplném začátku těhotenství. Máte zkušenost?

nika110818
26. únor 2023

Ahoj. Po 2 tydnech od ovulace (ve ctvrtek) mi vysel pozitivni tehu test a soucasne dnes pozitivni antigen na covid. 😢 prosim, mate nekdo stejnou zkusenost? Bojim se, jestli to nemuze miminko nejak ohrozit, zpusobit nejake vady. Bude vdecna za jakekoliv info. Dekuji.

eressiel1020
26. únor 2023

@nika110818 Já jsem měla covid na začátku těhotenství a běhá mi tu zdravá holčička

katherine177
26. únor 2023

@nika110818 já mám špatnou zkušenost ,dcera měla covid ,já byla těhotná ,skončilo to v 8 tt.zamlklým těhotenstvím ,ale nevím na 100% jestli to byla příčina.

moonulka
26. únor 2023

Já měla covid v 8tt, důležité je hlavně hlídat si horečku, ta může plod ohrozit. Porodila jsem zdravého chlapečka 🙂

nikishkaaaa
26. únor 2023

@nika110818 také covid na zacatku a zdrava holcicka 🙂

kopretina159
27. únor 2023

Měla jsem Covid taky na úplném začátku, a potom ještě ve 3 trimestru a mám krásnou a zdravou holčičku 😊

nika110818
autor
27. únor 2023

Moc vam vsem dekuji. Jestli se jeste muzu zeptat, meli jste i teploty? Mne dnes vystoupala na 38,4, dala jsem paralen, ale mam sileny strach. Bojim se, ze se cele tehotenstvi budu bat, jestli je miminko v poradku. 😢

krisvm
28. únor 2023

@nika110818 to se budeš celé těhotenství a pak i po porodu bat stejně, neboj 🙂)) já měla kovid 9. Týden a mám teď půlročního kluka. A zrovna jsme měli kovid všichni teď. Řekla bych, že záleží na průběhu.

nika110818
autor
28. únor 2023

@krisvm myslis bat kvuli tomu covidu nebo tak obecne? 😊

lenatko91
28. únor 2023

Může a nemusí. Stejně tak antigen nemusí znamenat covid.

europa00
5. bře 2023

@nika110818 neboj se covid sám o sobe nic nezpůsobuje je to jsko běžná nemoc co embryu škodí jsou vysoké horečky takže nad těch 38 bych brala léky na teplotu. Taky jsem měla covid v tehu a vše v pořádku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru