Codein v 29. tt, máte zkušenost?

mm8
24. únor 2015

Maminky,dnes mi dr.napsala na kasel codein.kaslu priserne,boli me z toho cely clovek a tvrdne mi bricho..predepsala mi jen ten nejslabsi,3x denne pulku. Jsrm 29tt,mate nektera zkusenost s timto lekem v tehu? Diky

majkoz
24. únor 2015

Ahoj. Já měla koncem těhu takovej kašel až se mi z toho blokly záda, dvoje antibio..nezabraly..úplně zoufalá jsem z toho byla, nespala atd..mudra mi taky ten kodein napsala, že když bude nejhůř.. nakonec jsem si ho teda nevzala, bála jsem se. Ale u mě to bylo blbý proto, že jsem mohla každym dnem rodit a mimi by kvůli tomu mohlo být utlumený, takže v 29tt by to asi šlo..Jinak nejvíc mi pomohlo takovýto dejchátko pro astmatiky, rozšířily se mi průdušky a i jsem se trochu vyspala. Tak držim pěsti, ať je Ti dobře..moc dobře vim, jaký to je..

petrinda
24. únor 2015

Kodein si klidně vem, nesmí se až těsně před porodem protože tlumí dechové centrum novorozence, takže nyní po krátkou dobu určite v pohodě. A navíc zabírá perfektně.

ewicka
24. únor 2015

Ahoj. Sice jsem neměla kodein, ale efedrinový kapky, což je stejný šurvajs. Doktorka říkala, že trocha chemie je daleko lepší, než aby se maminka dusila, protože pak miminko trpí a je ohroženější daleko víc. V tomhle plně důvěřuju doktorům. Ať kašel brzo přejde 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru