Prosím rady a různé typy. Děkuji 🙂
Já zatím piji mléko, před tím pomohlo, dnes už mám litr mléka v sobě a furt nic. 😖
Mně pomohlo úplně přestat jíst uzeniny. Maso je o.k., ale salámy, párky apod. mi vyvolávaly veliké pálení. Teď už mě žáha nepálí skoro vůbec, stačilo je vynechat.
Grapefruit
Mě v těhu zabírala jen jedlá soda ;)
Z prasku mi nezabira nic. Budto prijit na to, z ceho to dela nejvice nebo vydrzet. V noci mi pomaha levy bok. To mi potvrdila i Dr. Drzim palce, sama se s tim dost trapim... 😊
mě zabíralo renni.. jinak mléko, jedla soda, neloupane mandle ( tak 10 ks pojíst) ... 🙂
Mně pomáhá troška studeného mléka a je to pryč.
Ty jo bacha na to mliko.. Na chvili se ulevi a pak se zblaznis jak to bude palit.. Ke konci tehu uz to tak palilo a me zabral jedine gaviscon.. Vzdycky jsem si cvakla a to byla uleva!!!!;)
výborný jsou mandle, ač by to člověk ani neřekl, fakt to perfektně zabírá! Na citlivý žaludek mám iberogast, jsou to bylinný kapičky prý vhodný i na žáhu.
Jedlá soda, Rennie, Gaviscon
Já si dala vždycky lžičku plnotučný hořčice. Do půl minuty byl klid a vydrželo to celou noc (pálila mě večer a v noci).
za renny a jablko, to je mi po jabkách normálně zle, ale v těhu zabírala, občas sem to zapila mlíkem a byl klid
Me pomáhá gaviscon. A to opravdu okamzite a vydrzi celou noc.. 🙂 😅
já vyskoušela kde co a nakonec jsem zkončila u Rennie a jablek 🙂 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kazdymu pomohlo neco jineho... trocha studené koly nebo me pomahaly ovocne tumps