Co na nachlazení, rýmu a bolení v krku v těhotenství?

misa3206
22. led 2016

Ahojky, prosím poraďte co na nachlazení, rýmu a bolení v krku, když v podstatě skoro nic nemůžu, akorát tak mořskou sůl - pomůže to vůbec? Můžu třeba klasický cucací anticoly? Děkuju za odpověď 🙂

pirklova
22. led 2016

Ahoj, já v těhotenství na bolení v krku brala Septisan-cucavé prášky, jsou teda nic moc, ale zabraly. Jinak jsem užívala cibulovou šťávu. Tak ať je líp.

mes7
22. led 2016

Ahoj, mi zabralo cucave tabletky - junior angin 🙂
Preju rychle uzdraveni 🙂

pety91
22. led 2016

Do krku můžeš v těhotenství cokoliv jako netěhotná.

gosa22
22. led 2016

@pety91 tak to není pravda! pozor na to! v těhu i kojení je spousta přípravků na bolesti krku zakázána...sháněla jsem sprej do krku na hnisavé mandle (při kojení) a byl mi doporučen pouze Orofar , a to jen v min dávce a na nezbytnou dobu 😒

houpacikonik
22. led 2016

na bolest v krku priznicové zábaly na krk, čaj s medem a citronem. Cibulový sirup nebo jitrocelový sirup. Postel, knížka.

misa3206
autor
22. led 2016

Ještě mi bylo doporučeno oscilococinum, tak něco zkusim a uvidim, dekuju za rady 🙂

cattus
22. led 2016

Já jsem cucala Septisan a dělala si Priessnitzovy zábaly. Pak samozřejmě jsem si hrála na průtokový ochlazovač čaje a pak jsem si na odkašlávání dělala medový sirup - polévkovou lžíci medu, čajovou lžičku citronové šťávy zalít teplou (cca 80´C) ne horkou vodou a co nejdřív vypít. Ale bacha, kdo nesnáší med tak mu z toho bude akorát na zvracení a navíc taky bacha na pálení žáhy - je to opravdu hodně agresivní, ale k odkašlávání to pomáhá.

misa3206
autor
23. led 2016

Jj čaj s medem piju pořad ten mi taky hodně pomáhá 🙂 už se cítím o trošku lip 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru