Clotrimazol Al a ružový výtok
Prosím o radu, od gyn som dostala tieto lieky na mykózou. Som v 28TT. Po zavedení ihneď ružový výtok, skoro som odpadla. Hľadám skúsenosti, tie ktoré ste to zažili .. utekať na pohotovosť ? Vyzerá to ako na rozpúšťanie tej tablety.. hľadala som na internete a vo viacerých diskusiách bolo spomenutý ružový výtok po týchto tabletkách.. pomoc 😫
Doplním rano žiaden ružový výtok nič, zavádzam si Progestanelle rano, takze som si ista, že výtok nebol.. katastrofické scenáre mam, predčasný pôrod, hlienova zátka..
Ešte doplním, že nemala som zatiaľ žiadne problémy ani skracovania, bolesti, tlaky, otváranie krčka
@aiv18 měla jsem taky tak, ale až po pár dnech. Hned jsem vysadila, bylo to zrovna na dovolené. Bylo to ok, jen jsem je nedobrala. Já bych teda při jakékoli špinění v těhotenství rozhodně neužívala nic, co to způsobuje a řešila s lékařem, co teda dál. Pokud nejsou žádné bolesti, ta pohotovost se mi zdá možná už přehnaná, ale k doktorovi ráno bych volala určitě.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@aiv18 já bych jela na pohotovost, přeci jen jde o dost a ve 28. tt mohou miminku pomoci i oddálit případně porod