Ahoj holky tak prvnich 5 injekci bylo v pohode bez modriny ale tes uz mam 3 velke modriny, ta posledni pekne boli a to se snazim se netrefit do zily. Ach jo. Takhle budu jak omalovanka. Mate zkusenosti?
@mizumys Ahoj. Ano pred 10 lety pri ivf jsem mela cele bricho modro fialove.. Neda se jinak nez vydržet a mazat kremem. Jinak pred tim jsem ležela v nemocnici kde mi pichali (rak.slinivky a jater,chemo) do ramen,podotykam obou stridave fraxiparin.. a ramena jsem mela az do cerna.. Byl to hrozny pohled, ale musela jsem mazat fraxiparin mastickou a prezila jsem. Stridat nepomůže.. je to boj. Mozna trosku si zmacknout tu kuzicku pred vpichem..Držím palce
Myslela jsem střídat proto, aby měla ta bolavá místa chvilku klid na hojení, aby si odpočinula, než na ně přijde zase řada 😉 jsem zdr. sestra.
@mizumys ahoj ja jsem si pichala celé těhotenství plus 6 nedělí ... modřiny jsem měla ale jen na začátku pak uz dobrý. A pichala jsem jen do břicha jen jsem střídala strany ... jelikož já a injekce nejsme kamaradi .. měla jsem jednu ta bolela jak čert že jsem nemohla ani sednout . Ale jsem ráda za ty injekce , teď mi tu běhá holčička a hned je tu veseleji 🥰❤ drzim pesti 🍀
@eliskaamichal dekuji
@mizumys není vůbec zač 🍀
Zdravím maminky, ráda bych oslovila ty, které si píchaly clexane celé těhotenství, zda měli po vysazení případně již v těhotenství nějaké kožní potíže. Já od začátku těhotenství ekzémy a teď po porodu a vysazení léků se to ještě rapidně zhoršilo. Tak nevím, zda je to hormony, nebo se tělo začíná detoxikovat po těch 9 měsících píchání injekcí a do toho ještě letrox na štítnou 🤦 ten jsem taky hned po porodu vysadila.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tam nevznikají modřiny proto, že se trefíte do žíly, ale že tento lék ředí i v místě vpichu. Modřiny jsou v tomto případě normální. Střídejte místo vpichu, břicho, jedna ruka, druhá ruka, jedna noha, druhá noha.