Dobry den,cim zahanite mlsnou pri teh.cukrovce? Muzu treba musli tycinku nebo tak? Ovoce jim ale to nepomaha tu chut premoct,dekuji
Bohuzel susene ovoce zakazane,med zakazany a jogurty jen bez chuti ,spis jestli neni neco do mleka,nejake kulicky nebo neco takoveho ,to by jsem si dala 🙂
@lucijenkaa Ahoj, mrkni sem 🙂 Terka tu má skvělé recepty na sugar free dobroty. https://www.modrykonik.cz/blog/terka_37/album/s...
Ja mam od doktorky povolenou cokoladu s min. 70% kakaa a kousek strudlu se slehackou (jen testo,jablka,skorici a orechy) nebo palacinku s ovocem a slehackou (palacinka bez cukru). Samozrejme cokoladu nesnist celou,ale dat si kosticku. Po te dobe,co nesmim sladke mi pripada kosticka horke cokolady sladka dost.
Je ale samozrejme otazka,jak vysokou glykemii mas,jestli jsi jen na diete s glukometrem nebo uz se to resi leky/inzulinem.
Dekuji strudl taky mam povoleny nepocukrovany ,dekuji ty palacinky si taky udelam
Mam doma glukometr ale mam se merit jen pred kontrolou,protoze nemam hladinu cukru po jidle ani do 7,5 tak to asi nebude tak hrozne
Aha,tak to mas tedy nejaky zvlastni rezim 🙄
Procpak?
Asi zalezi na cetnosti kontrol a danym doktorovi, kazdy ma svoje postupy, ale podle meho nazoru mereni jen pred kontrolou je k nicemu. Podle me je podstata glukometru a pravidelneho mereni (nerikam,ze je treba se merit x krat denne kazdy den,ale nejakou pravidelnost to chce),v tom,ze se to sleduje a v pripade zhorseni se to muze hned resit a ne na to prijit az pri kontrole. Ale jak jsem psala na zacatku, asi zalezi na doktorovi, cetnosti kontrol, krevnich testech na tzv. dlouhodoby cukr pokud te tam posila,atd..
No ja sem se ze začatku měřila každý den a tak nějak po všem to bylo stejné tak mi řekli,že se měřit každý den nemusím
Tohle mi fungovalo při redukci. Velká chuť na sladké = bílkoviny. Většinou jsem si dala nějaké maso a bylo po chuti 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
sušené ovoce? přijde mi o dost sladší, než čerstvé....nebo já třeba mám ráda bílý jogurt s agávovým sirupem...někdo to řeší medem...