Ahojte, som tu nova... babatko sme neplanovali, No o to viac sme sa potesili, ked sme sa s manzelom dozvedeli, ze budeme rodicia. Pred par dnami som jeden vecer dostala z nicoho nic silnu horucku 38,7 ale do par hodin sme ju zbili. K tomu sa pridruzili bolesti klbov, hlavy, nechut do jedla, nic som nevladala. teplota pominula, ale pokracovalo to kaslom a bolestou hrdla, Doktorka mi predpisala Bioparox, k tomu beriem cesnak, cibulovy caj, vela vitaminov, som v teple a na PN. Chcem sa spytat ci s tym ma niektora z vas skusenost. Som velmi smutna, ze hned na zaciatku tehu ma postretla choroba. Myslim, ze to nahorsie mam za sebou a je to pomaly na ustupe, Verim, ze babo je tiez v poriadku. Prosim poradte a podelte sa so mnou o Vase skusenosti.
Ahoj, držím palce ať je vše ok. Já měla chřipku s horečkama ve 4tt. To jsem ještě o těhu nevěděla, ale já nikdy neberu léky, když to není nezbytně nutné, tak i tuhle chřipku jsem prostě vyležela a byla na čajích a miminko se zdá být zcela v pořádku, ale taky mě to vyplašilo 🤐 Drž se a hodně zdravíčka 😉
Dakujem Vam, aj tak mam strach... Choraba je na ustupe, uz mi je ovela lepsie. Len ta teplota ma riadne vystrasila.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dima475 Ahoj, také jsem byla v těhu nemocná, bolelo mě v krku, brala jsem Bioparox..... Myslím, že to není nic závažného a miminko to nijak neohrozí. Hlavně, že už nemáš ty horečky. Držím palce a ničeho se neboj. 😉