Chripka v 6tt, podelte sa o skúsenosti

dima475
19. lis 2012

Ahojte, som tu nova... babatko sme neplanovali, No o to viac sme sa potesili, ked sme sa s manzelom dozvedeli, ze budeme rodicia. Pred par dnami som jeden vecer dostala z nicoho nic silnu horucku 38,7 ale do par hodin sme ju zbili. K tomu sa pridruzili bolesti klbov, hlavy, nechut do jedla, nic som nevladala. teplota pominula, ale pokracovalo to kaslom a bolestou hrdla, Doktorka mi predpisala Bioparox, k tomu beriem cesnak, cibulovy caj, vela vitaminov, som v teple a na PN. Chcem sa spytat ci s tym ma niektora z vas skusenost. Som velmi smutna, ze hned na zaciatku tehu ma postretla choroba. Myslim, ze to nahorsie mam za sebou a je to pomaly na ustupe, Verim, ze babo je tiez v poriadku. Prosim poradte a podelte sa so mnou o Vase skusenosti.

naomi6
19. lis 2012

@dima475 Ahoj, také jsem byla v těhu nemocná, bolelo mě v krku, brala jsem Bioparox..... Myslím, že to není nic závažného a miminko to nijak neohrozí. Hlavně, že už nemáš ty horečky. Držím palce a ničeho se neboj. 😉

crawler
19. lis 2012

Ahoj, držím palce ať je vše ok. Já měla chřipku s horečkama ve 4tt. To jsem ještě o těhu nevěděla, ale já nikdy neberu léky, když to není nezbytně nutné, tak i tuhle chřipku jsem prostě vyležela a byla na čajích a miminko se zdá být zcela v pořádku, ale taky mě to vyplašilo 🤐 Drž se a hodně zdravíčka 😉

eloana
19. lis 2012

@dima475 ahoj podle me nejvice je nebezpecna pro mimco horecka..... pokud netrvala dlouho a srazila jsi ji nemelo by to miminku snad ublizit.

evulinkab
19. lis 2012

@dima475 Já zase dostala v 1.trimestru silný zánet močového mechyře, vysoke horečky a samozrejme na to antibiotika.Taky jsem mela strach, ale dopadlo to dobre🙂

dima475
autor
22. lis 2012

Dakujem Vam, aj tak mam strach... Choraba je na ustupe, uz mi je ovela lepsie. Len ta teplota ma riadne vystrasila.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru