Celou noc je mi zle. Můžu si vzít nějaký lék? 15tt

pesinka
12. bře 2015

ahoj celou noc jsem zvracela a do toho prisel jeste prujem.Jsem uplne vyrizena chodim snad kazdou pulhodku.Chci se zeptat muzu si na to neco vzit nejaky lek ,ktery neublizi miminku?

bajana
12. bře 2015

Veľa veľa pi, nedávaj si nič, podľa mojich skúseností to do 24hod. prejde samé...ak nie, volaj na gyndu

lexton
12. bře 2015

Myslím, že živočišný uhlí by vůbec vadit nemělo. Není to lék, jen stahne toxiny ze střeva, ale ta hydratace musí být i k tomu

evinka
12. bře 2015

Smecta se smí i v těhotenství.

ayenkas
12. bře 2015

Smecta, černé uhlí, enterol, Hylak, silný černý čaj po lžičkách

granda
12. bře 2015

taky máme.. asi to zase řádí....

milmic
12. bře 2015

@pesinka Taky jsem právě dozvracela. 😖 Mě vždycky pomůže studená cola a když přestanu zvracet, tak Hylak. Ten mi vždycky pomůže dostat se zpátky na nohy a trochu srovnat žaludek.

leonik
12. bře 2015

jj, teď to řádí, já jsem si tím teď prošla. Nějaká dvoudenní viróza 😒

alboo
12. bře 2015

na průjem v těhu smectu

pesinka
autor
13. bře 2015

Tak naštestí to netrvalo dlouho a dnes uz jsem ok...dostala jsem nejake leky ale ani nevyuzila jen paralen na teplotu a to jen pulku.To by me zajímalo co je to za denní virozu 🙂 , ale muzu rict ze to bylo hrozne

ladyhacek
13. bře 2015

také zabírá hořká čokoláda (popř. na vaření) a na zvracení již zmiňovaná cola-na žaludek ledová prostě nejlepší lék, ale jen po lžičkách

pesinka
autor
13. bře 2015

jo colu jsem si koupila a muzu rict ze v tomto pripade je fakt lek.Jinak colu moc rada nemam

2hanah
13. bře 2015

Smecta, ale podle mě není nijak extra účinná, jak píšou holky, je lepší počkat až to odezní samo, ale určitě bych se krmila Lactobacilem, tím se nikdy nic nepokazí, pomůže nastartovat zdravou střevní mikroflóru a zastaví průjem.

pesinka
autor
13. bře 2015

Smectu bych si nekoupila ani za boha,to bych se pozvracela jen si na ni vzpomenu 🙂

2hanah
13. bře 2015

@pesinka Taky ji nesnáším, je to jako sádra 🙂 Přesně si pamatuju, že když jsem byla ve 13.tt taky jsem dostala strašnou střevní virózu, zvracela jsem, a pak taky průjem, myslela jsem, že snad umřu, naštěstí to za půl den odeznělo a celý ten další jsem prospala, v těhotenství je to s těmi nemocemi náročné, držte se.

sonjuletka
13. bře 2015

Zkus ledovou kolu... po lžičkách, pořádně vyštěrkanou, bublinky nechceš. postupně.. má to cukry, a Ph žaludku, at nejsi tak zesláblá... snad ti bude líp..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru