Ahoj holky,předem se vám chci omluvit,toto téma není moc dobré ,tak mi to promiňte.Začnu : Už cca rok mám prujem,chodím na wc i 5x denně , vždy něco sním ,chytnu křeč a letím :( S dr. sem to neřešila,myslím,si,že je to tím,jak jím každý den zeleninu,hlavně rajčata a okurky.Jinak jím jídla na ktere mám chuť ,ale zjistila jsem,že jsem těhotná ,dneska už jsem byla po 2 na wc a bojím se jaký to bude mít vliv na vývoj plodu,rozhodně stím zajdu k dr.,ale chci vědět jestli je to normalní? Nezlobte se na mě,ptám se hloupě ,k dr. sem měla jít davno(abych třeba neměla v sobě nějakeho parazita) ale nešla jsem a teď už mi to začlo vrtat hlavou
urcite zajit a ze zeleniny to nebude, ja jim denne taky kvanta zeleniny a vic nez 1x fakt nejdu 😉 drzim palce, at je vse v poradku
Normální to není, určitě to chce řešit s dr. I kdyby to ze začátku bylo ze zeleniny, tělo by si na ni už dávno zvyklo. Držím palce, ať je vše ok!
Měla by sis určitě nechat udělat koloskopii a nechat udělat odběry na potravinovou alergii. Měla jsi to ale řešit dřív, tvoje tělo určtiě strádá ☹ at to vše dobře dopadne 🙂
Určite si zajdi . Moje zkušenost z okoli je takova ze kamarádka mela také časté prujmy a nasli ji bacil který se vyřešil antibiotiky a druhe přišli na to ze ma celiakii . Samozřejme ani jedno mít nemusíš ale řešit bys to určite mela .
Holky díky,byla jsem tam dneska,ale už tam nebyl,tak až příští týden,v lekarně jsem dostala laktobacily tak zatím jen tak...Ano je to má chyba,říkala jsem si že to je normalní,ale teď už mi leze brou do hlavy
Nechej si udělat testy na intoleranci potravin. Muzes to mit z kravskeho mleka a dalsiho jidla co jis. A ver, ze zrovna kravske mleko te "prohani" clovek kolikrat ani netusi na jake potraviny je alergicky a co mu v tele zpusobuji. Sestra mela uplne stejny problem jako Ty a ted ma klid.
@brookmichaela Ahoj děkuji za reakci,zajdu k dr. a vliv na plod to nemá nebo má,co myslíte?
No já myslím, že ne ale nejsem doktor...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Není to normální. Měla bys to řešit s doktorem a podstoupit potřebná vyšetření na určení příčiny tvých problémů.