Má některá z vás zkušenosti s plísněmi (candida) v těhotenství? Dočetla jsem se, že velká část populace má v těle a hlavně v krvi plísně, které se váží na červené krvinky a tím jim znesnadňují průchod kapilárami. Následně dojde ke zhoustuní krve.
A taky se vyhýbej koupání ve vodě - chlorované - lepší pouze sprcha, na intimní místa žádná mýdla, gely...v těhotenství bývá candida právě víc než normálně...ale lékař ti napíše neškodné globulky už do prvního trimestru
Já se přidám s jedním "babským receptem" = Peru si kalhotky na 60st. a podprdy na 40st.s octem.Bez prášku,aviváže,jen tak...Taky to pomáhá... 😉
Jinak fungicidin radši nepoužívej v prvním trimestru.
Mně na candidu nepomohlo nic, až porod. ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kup si FUNGICIDIN LÉČIVA MAST 10G a od lekare si dej predepsat NISTATIN do posvy,ja mam s candidou uz 4 roky problemy,teraz som v 30.tt a a nemam candidu,pomohlo to,ale msuis vynechat sladke pocas liecenia a ziaden sex!!!!A Ani potom sa neprejedat sladkym,ako su napriklad cokolady,gumene cukriky a zakusky sladke.Treba obmadzit sladke!!!!!candia sa totiz zo sladkeho zivy je to pre nu super,takze sa musis ovladat.