Dobrý den, při vyšetření p.doktor zjistil že miminko má na povrchu hlavičky bulku...neproudi tam cévy, tak mě ujišťoval že se nemůže jednat o nic vazneho...ve vnitř v hlavičce by mělo byt všechno v pořádku akorát ta boulička na hlavičce...setkal jste se s tim nekdo? Prý se muže jednat jen o nahromadeny mazek nebo tukovou boulicku...děkuji za každou zkušenost
@luciie7 já měla na hlavě vyrůstek. Lékaři nevěděli co to je a po narození mě mámě ani neukazali, až další den. Pak mě pořád pozorovali (jezdili jsme do fakulty do Ostravy), porad nevěděli... V 6ti letech mě poslali to vyriznout, dostala jsem 5 stehů. Důlek v hlavě z toho mám pořád. Z odstraněné tkáně řekli že šlo o kožovity vyrůstek. Nevím jestli tomu věřit... Táta si doteď myslí že to bylo nevyvinute dvojce. Prý to vypadalo jak malina a se zvětšující hlavou se to roztahovalo... Tak asi tak 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Manzel se narodil s tukovou bulkou nad okem (oboci), ve dvou letech mu ji odstranili. Zcela bez nasledku 🙂
Treba ma mimi to same, jen na hlavicce....