Ahoj holky, potrebuji vasi radu, ktere mate podobnou zkusenost s bradavicemi v tehotenstvi. Posledni dobou se mi stale vraceji bradavice na trislech a vnitrni strane stehen. Pred tehotenstvim mi gynekolog predepsal Verunal a bylo to ok, ale ted v tehu mi zadny prostredek nedoporucuje. Pry je dulezite, ze je nemam na genitaliich, coz by mohlo ohrozit plod pri porodu, ale stejne si myslim, ze neco na to existovat musi i v tehu nehlede na to, ze mam z toho divny pocit a obcas me to i svedi a hlavne se bojim, aby se mi bradavice do porodu jeste nerozrostly. Diky vsem za rady a preji pohodove tehu i porod!
milik, ja som si pri umývaní nahmatala niečo ako taký výrastok, tesne pri genitáliách, no na koži. Tak som sa na to dr. opýtala, najprv to nevedela nájsť - také maličké to je a potom povedala, že to je bradavička, že teraz sa s tým nemôže robiť nič a po pôrode mi na to dá nejakú vodičku...takže som v pohode. A vidíš, má v podstate rovnaký názor ako Tvoj dr. Ja som to zaregistrovala tak 2 mesiace dozadu...len tak, zrazu 😝
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
milik75: promiň, že se tě hloupě zeptám. Ty bradavice jsou běžné jaké se nacházejí třeba i na noze (takové ty s kořínkem) nebo genitální? Já mám bradavici na noze na patě ( takovou tu s kořínkem) a vůbec mě nenapadlo že by to mohlo být i na tříslech. Tedy pokud je to ten stejný typ. 😖