Ahoj všem....bolí to když se roztahuje deloha?Jsem ve 14 tydnu a mám křeče v podbřišku ,ne vždy ale.A to se bude roztahovat cely tehotenství?🙂
Me tedy podbrisek boli, dle doktora se jedna prave o roztahovani delohy (jsem v 10. tydnu). Pokud se ale jedna o velkou bolest, urcite bych to rekla doktorovi...
Ahoj, minulý týden (byla jsem 18.tt) jsem měla křeče na pravé straně v podbřišku, které vystřelovaly až do pravé nohy. Přetrpěla jsem 4 dny a křeče jsou fuč... - asi už má mimi dost místa. 😉 Křeče se objevovaly hlavně v noci, přes den cca 3x hlavně při změně polohy. Myslím, že to bylo způsobeno roztahování dělohy, ale s doktorkou jsem zatím nemluvila, takže jistě to nevím... ale teď už je pohodička... 😉
Ahojky jsem v 18tt a mam kazdy mesic minimalne dva dnY bolesti jako pri menstruaci. Stava se to nekomu?
@lubi29 ahoj, me to trapilo dost. ptze mam endometriozu a jsem dost hubena. rikali mi ze se jedna o delozni vazy, natahovani. plus se pry rozvolnovaly srusty zpus. endometrizou. v podstate cely druhy trimestr jsem na to ehm no tak nejak .... trpela ....ale zajdi za mudr a prober to.
@annaluciapetrzel Dekuji m9c ja jsem taky dost hubena a vsimla jsem si ze velikost kalhot 24 uz taky neoblecu takze se to roztahuje ale jen vzdy dva dny v mesici a delohu mam nejak zapadlou dozadu ci co. Urcite to na dalsi kontrole proberu protoze od zacatku tehu beru 6 magnesii a detralex plus ted ogestan pro miminko. Dekuji a hezky den 🙂
@podkolka jasne apk pisni co ti rekla, ja kvuli tomu i bezela jednou na pohotovost, pak jsem si na to zvykla (a pak jsem jednou bolesti podcenila a uz jsem rodila v 31tt, ale ony to byly jine bolesti....)
Ja jsem se jen zminila u obvodni kde jsem byla na kontrole po nachlazeni ze me jakoby picha v podbrisku a do trisel. Hnala me na gyn ten rekl ze je to v poradku ze se nic neotvira a ze podle nej jsou to vazy plus namozene svaly od toho jak kaslu a kycham. Doktorce to nedalo a poslala me jeste na chirurgii jestli to neni slepak. Nastesti ne. Ale pan primar co me vysetroval mi rekl ze kdyz si nebudu jista bolesti radeji jit rrikrat zbytecne k dr nez to nechat byt. Ted me taky brisko poboliva ale vetsinou kdyz si po praci lehnu. To mam obcas i pocit ze mi snad bricho exploduje a navic vetsinou v te dobe se zacne prcek mrskat a boxovat.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já být Tebou tak to radši řeknu doktorovi, roztahování dělohy nebolí, jen vazy na boku třeba při otáčení...