Bolí to, když se roztahuje děloha?

lubi29
24. zář 2015

Ahoj všem....bolí to když se roztahuje deloha?Jsem ve 14 tydnu a mám křeče v podbřišku ,ne vždy ale.A to se bude roztahovat cely tehotenství?🙂

lavinka
24. zář 2015

Já být Tebou tak to radši řeknu doktorovi, roztahování dělohy nebolí, jen vazy na boku třeba při otáčení...

billythekid
24. zář 2015

Me tedy podbrisek boli, dle doktora se jedna prave o roztahovani delohy (jsem v 10. tydnu). Pokud se ale jedna o velkou bolest, urcite bych to rekla doktorovi...

frodonka
24. zář 2015

Ahoj, minulý týden (byla jsem 18.tt) jsem měla křeče na pravé straně v podbřišku, které vystřelovaly až do pravé nohy. Přetrpěla jsem 4 dny a křeče jsou fuč... - asi už má mimi dost místa. 😉 Křeče se objevovaly hlavně v noci, přes den cca 3x hlavně při změně polohy. Myslím, že to bylo způsobeno roztahování dělohy, ale s doktorkou jsem zatím nemluvila, takže jistě to nevím... ale teď už je pohodička... 😉

podkolka
25. zář 2015

Ahojky jsem v 18tt a mam kazdy mesic minimalne dva dnY bolesti jako pri menstruaci. Stava se to nekomu?

annaluciapetrzel
25. zář 2015

@lubi29 ahoj, me to trapilo dost. ptze mam endometriozu a jsem dost hubena. rikali mi ze se jedna o delozni vazy, natahovani. plus se pry rozvolnovaly srusty zpus. endometrizou. v podstate cely druhy trimestr jsem na to ehm no tak nejak .... trpela ....ale zajdi za mudr a prober to.

podkolka
26. zář 2015

@annaluciapetrzel Dekuji m9c ja jsem taky dost hubena a vsimla jsem si ze velikost kalhot 24 uz taky neoblecu takze se to roztahuje ale jen vzdy dva dny v mesici a delohu mam nejak zapadlou dozadu ci co. Urcite to na dalsi kontrole proberu protoze od zacatku tehu beru 6 magnesii a detralex plus ted ogestan pro miminko. Dekuji a hezky den 🙂

annaluciapetrzel
26. zář 2015

@podkolka jasne apk pisni co ti rekla, ja kvuli tomu i bezela jednou na pohotovost, pak jsem si na to zvykla (a pak jsem jednou bolesti podcenila a uz jsem rodila v 31tt, ale ony to byly jine bolesti....)

cattus
26. zář 2015

Ja jsem se jen zminila u obvodni kde jsem byla na kontrole po nachlazeni ze me jakoby picha v podbrisku a do trisel. Hnala me na gyn ten rekl ze je to v poradku ze se nic neotvira a ze podle nej jsou to vazy plus namozene svaly od toho jak kaslu a kycham. Doktorce to nedalo a poslala me jeste na chirurgii jestli to neni slepak. Nastesti ne. Ale pan primar co me vysetroval mi rekl ze kdyz si nebudu jista bolesti radeji jit rrikrat zbytecne k dr nez to nechat byt. Ted me taky brisko poboliva ale vetsinou kdyz si po praci lehnu. To mam obcas i pocit ze mi snad bricho exploduje a navic vetsinou v te dobe se zacne prcek mrskat a boxovat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru