Bolí mě pata, hlavně když vstanu

zutinka
15. črc 2017

Zdravim,mam problém a nevim zda to sem patří.Uz nejakou dobou mě boli chodidlo a nejvíc pata,hlavne kdyz vstanu.Co to muze byt?

rickym
15. črc 2017

@zutinka mě to dělalo jako dítěti, ze jsem měla málo vápníku...teď 3mesice po porodu mě taky po ránu bolí, tak nevim, jestli to muže být opět nedostatek vápníku?🙄

kwal
15. črc 2017

U me to byl jeden z projevu revmatoidni artritidy, coz samozrejme u tebe byt nemusi, ale radsi bych navstivila lekare.

kassandra1
16. črc 2017

@zutinka Možná patní ostruha?

alcar
16. črc 2017

Ostruha nebo zborcena klenba.

eva_mb
16. črc 2017

Taky me napadla ostruha, ta je velmi bolestiva. Mam par lidi ve svem okoli, co ostruhu maji. Ja osobne resila zborcenou pricnou klenbu, chodit jsem nemohla,strasna bolest, ale bolelo me spise chodidlo "pod" prsty, ne pata

martiniquest
16. črc 2017

Vsadim se, ze je to patni ostruha. Zajdi na ortopedii, udelaji rentgen a pokud to ostruha je, resi se to fyzioterapii (ultrazvuk a masaze). Mela jsem to taky.

alcar
16. črc 2017

@eva_mb me bolela jednu dobu taky ukrutne. Byla jsem s tim na ortopedii, delali mi rtg. Vsadila bych se, ze ostruha a ne. Dr. rikal, ze se mi borti klenba (nevim, jestli pricna nebo podelna). Kazdopadne jsem si nechala udelat vlozky do bot na miru a koupila si masazni balon na slapani (takovy ten s cudlikama) a ten uzasne pomohl. 🙂

eva_mb
16. črc 2017

@alcar jj me z te klenby taky pomohly vlozky do bot na miru 😊 no furt by to byla ta lepsi varianta nez ostruha 🙄

sweet81
16. črc 2017

Já teď řeším to samé, ale ty paty mě bolí obě. Někdy víc levá a někdy víc pravá. Mám to hlavně když sedím a nebo ležím a chci vstát, tak nemůžu pořádně chvilku chodit. Teď mě i bolí ( ne moc) vnější strana chodidla na levé noze. Už jsem si říkala, že musím na ortopedii, protože se to vůbec nelepší.

zutinka
autor
17. črc 2017

Zdravim,mely jste pravdu.Je to ostruha.Stejne by me zajímalo proc to vznikne

eva_mb
17. črc 2017

@zutinka moji mamce pomohl laser, mela x let pokoj, ted se ji to zase ozyva, tak to bude opet resit. Co vim, je moznost chirurgicky to "osekat", ale to ji tenkrat nedoporucili. Pry silena bolest a bez vyznamneho efektu. Tak at Vam brzy pomohou a mate klid 😉

hojda
17. črc 2017

mamka má ostruhu taky a hodně jí pomohly termály v Maďarsku v Buku, už 2 roky má pokoj.

martiniquest
17. črc 2017

@zutinka Podivej se na psychosomatickou pricinu a treba pochopis 🙂

zutinka
autor
17. črc 2017

@martiniquest nechapu🙂?

martiniquest
18. črc 2017

@zutinka Psala jsi,ze by Te zajimalo, proc ostruha vznikne, tak pisu, at se kouknes na psychosomatickou pricinu vzniku ostruhy

zutinka
autor
18. črc 2017

@martiniquest ja to nepochopila.To jsem,ale hlava😉 diky

zutinka
autor
18. črc 2017

@martiniquest nevite zda na ten ultrazvuk muzu sebou vzit dítě?nemam hlídání?a jak dlouho trvá?myslim 5-10minut?

martiniquest
19. črc 2017

@zutinka U me rehabilitace trvaly pul hodiny. Ultrazvuk par minut,pak masaz. Sla jsem tam 10x. Podle me dite zalezi na domluve s fyzioterapeutkou

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru