Ahoj holky, mám celkem problém. Jsem zrovna u rodičů na návštěvě ale bydlím v Praze. Mám bolesti dole v podbříšku na pravé straně, někdy je to celkem husté, myslím si že to jsou střeva či od zad ale mám strach aby to nebyl i slepák či co. Na pohotovosti jsem měla velmi špatnou zkušenost z minula takže to fakt ne. Nevíte o doktorovi, který by mě vzal bez registrace?. Nebo nějakým způsobem poradit?. Děkuji moc
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj ja mela neco podobneho take desne bolesti kdyz se jelo na pohotovost tak ze to nic neni ze si to namlouval jednou jsme byly u maminky v moste a tam uz me odvezla zachranka jsem dosla jen v krecich v noci na zachod a zvracela jsem a pak jsem byla tak vyrizena ze nevim no zpamatovala jsme se az v nemocnici tam me doktorka prohlidla a rekla ze to je slepak ale nechaly me trpet do druheho dne a delalay jeste ruzne vysetreni kdyz jsme byla nasale a me otevrely zjistily ze jsem mela otravu krve starou zaschlou krev v brise a ze to nebyl slepak ale cysty a mela jsme to pry tesne ze kdyby jsme byly v cv a na pohotovosti nam zas rekly ze to nic nni tak bych tu dlouho nemusela byt pak me teda daly do kupy po operaci az sjem se zahojila jsme musela brat 3 mesice ha a pak se pokusit okamzite o mimco jinak bych pozdeji myt deti nemusela s byvalym jsme chtely miminko a kdyz uz na to melo dojit cuknul a ja sla za jinym ne kvuly mimi ale ze uz to nebylo ono a hned se nam postestilo a jsme spolu az do ted a zatim stastne ale bojim se ze uz nebudu myt mimi a posledni dobopu mam ty bolesti znovu a opravdu se bojim tak se budu objednavat na zensky..rada bych ti poradila ale nevim jen si na to davej pozor