Trápí nebo trápila Vás v těhotenství bolest v oblasti stydké kosti? Občas mi to přechází i na kostrč. Potíž je v tom, že mám problém se vůbec pak pohybovat chůzí nebo se i zvednout ze sedu či lehu☹ Poradil Vám s tím Váš lékař? Děkuji.
Já jsem měla podobné bolesti, a za pár dnů se mi blokly plotýnky! Takže hlavně opatrně. Nevíte náhodou co znamená skratka OHHS? Prý je přitom nafouklé a bolestivé břicho a bolesti. Díky Měj te mse hezky 🙂
Oblast stydké kosti mě bolí zhruba od 30. týdne. Prý je to tlakem hlavičky miminka. Ale je to hodně nepříjemné. Bolí mě hlavně při dlouhodobém stání, chůzi nebo v noci, když se přetáčím z jedné strany na druhou. ☹ . Asi s tím nic dělat nejde, jen počkat až se mimi narodí 😉
Já na to trpěla snad od 20tt..ke konci to bylo už k nevydržení, ani ležet a spát se nedalo..ale opravdu s tím doktor nepomůže...zato jsem měla rychlý a bezproblémový porod..za 3h bylo po všem 😎 Tak aspoň třeba bude to útěchou.. 😨
Děkuji za příspěvky. Při prvním těhu mi byl předepsán Magnosolf, tak jsem si o to zažádala znovu....jen nevím, jestli to fungovalo, jako víra má mě uztdravila 🙂 ?!? Od té doby, co to mám doma, velké potíže necítím a to jsem to ještě nepoužila 🙂
Ahojky, já jsem bolestmi taky trpěla.Bylo to nepříjemné, sedání, lehání bylo něco. Ale doktorka mě poradila úžasnou věc-jíst tlačenky a vše kde je rosol....opravdu mi to pomohlo. Tak držim palečky....
AHOJ HOLKY, A JAK TO ROZEZNÁM OD HEMERIDŮ? NIC Z TOHO JSEM NEMĚLA... ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@akdar1 ahoj temer cele tehotenstvi me to trapilo -nejdrive jsem mela strach, aby se neco nedelo. Ale vse bylo ok -pry je to od panevnich vazu, jak se povoluji... nic na to bohuzel neni,ale zkus se zeptat