Ahoj holky, jsem po druhé těhotná aktuálně 9tt. Už si moc nevzpomínám jak to bylo v prvním těhotenství.. Ale přešli mě už celkem nevolnosti, dnes jsem unavená a celkem mě celý den pobolivaji záda a trošku podbrisek jako bych to měla dostat... Nejsou to žádné velké bolesti, ani křeče. Jen je to takové nepříjemné a hodně se bojím. K doktorovi jdu 11.5, nemůžu si dovolit tam jet v téhle situaci jen tak na kontrolu zbytečně, tak se omlouvám za blbý dotaz. Dekuju 🙂
@lachtanice86 Pardon, jestli jsou bolesti takhle brzy normální..
@kosticka12 Naprosto normální a bude už jenom hůř. 😊 Děloha se roztahuje.
Taky mě to bolelo hodně 🙂 kolikrát jsem chodila shrbená s nohama u sebe jsem vláčela nohy jak zombie jak mě to bolelo
@kosticka12 úplně normální
@nicol7 v porodnici říkali, že u dalších těhotenství může být děloha víc citlivá než u prvního. Jak u roztahování tak i zavinování 🙂 Já jsem si celkově to těhu užila teda :D Bolelo mě to ze začátku, bylo mi 3 měsíce v kuse 24 hodin denně na zvracení, pak mě pálila žáha až do porodu, před porodem jsem měla víc jak 3 týdny těhotenskou vyražku, tak že v noci jsem nemohla spát a chtěla si trhat vlasy jak to svědilo. Čekala jsem na porod jak na vysvobození a malá se nechtěla dát zaboha vyhnat :D Vždycky mě překvapí, když někdo řekne, že těhotenství bylo to nejkrásnější co zažily, to fakt někdo tak má?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kosticka12 a otázka je kde?