Bolesti na ms 26tt a tvrdnutí břícha

pavlabrucm
3. srp 2018

Holky, poslední 4dny mám bolesti na ms. Břicho mi tvrdne a začne bolest jako na ms za minutu ani ne je mi zase dobře mám to tak 4x za den. Nezáleží zda ležím nebo něco dělám začne to bolet tak i tak. Doktor mi dělal vnitřní ultrazvuk kde mi měřil hrdlo 33mm a předepsal mi Magnosolv a klidový režim.Měla jste to některá. Už se začínám bát aby bylo vše v pořádku.

pejskyne
3. srp 2018

Najdi si něco na téma "tvrdnutí břicha", dočteš se, co potřebuješ. Je to celkem normální, neboj, to magnézko by mělo pomoct, když ne, zvýší se nejspíš dávkování, když nepomůže, bude se řešit dál

zofinecka
5. srp 2018

@pavlabrucm já jsem měla taky tvrdnutí břicha cca od 20 tt a taky mi měřil čípek UTZ a vše dopadlo dobře. Chce to opravdu klid a brát magnesko. Já chodila i v tomto stavu do práce a všechno bylo ok. Teď mám krásné miminko. 😁😁😁 Kdyby se to náhodou zhoršovalo a nebo se něco nezdálo, tak šup na gyndu. Mě vždy dr říkal že pokud budou nějaké potíže okamžitě na gyndu. Radši více kontrol, než pak něčeho litovat.

vladusa85
5. srp 2018

Taky jsem to měla, v šestém měsíci jsem byla nemocná, dostala jsem antibiotika a od té doby mi tvrdlo břicho pořád. Dostala jsem magnesium a pořád mě strašili, že už se začínám otevírat, takže porod může přijít kdykoli, a že nejspíš porodím předčasně, když jsem v sedmém měsíci byla otevřená na dva centimetry. Chodila jsem normálně do práce až do konce... Nakonec jsem ještě asi pět dní přenášela....

pavlabrucm
autor
5. srp 2018

Děkuju holky, od začátku těhotenství mám něco nejdřív to byla placenta, špatná krev, teď ten čípek. Tak doufám, že bude vše v pořádku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru