Ahoj holky, měla jsem teď náročné 3 dny, hodně vyřizování a byla jsem stále na nohách. Od včerejška ale ležím v posteli a dost mě bolí břicho. Špatně se mi chodí, sedí a bolesti mě střílí do všech stran. Jsem ve 24tt. Prcka cítím, pohyby jsou a tak nevím jestli tím přetažením to mám, a mám ležet nebo raději k doktorovi. Měla jste nějaká takový problém?
Ahoj,no já na tohle téma pročetla dost diskuzí.Přestože čekám čtvrté mimi,tak každé těhu člověk prožívá jinak.Pokud ta bolest není nijak extrémní,myslím,že se jedná o napínání vazů,což je normální v těhu a občas to může být i dost bolestivé-vlastní zkušenost.Mě teda dost vyděsilo tvrdnutí břicha asi před týdnem,který trvalo zhruba 3 hod. po 10-ti minutách.To mi přišlo hodně brzy na poslíčky.Takže jsem hned šup do postele a klidový režim-přešlo to.Taky vím,že od 20-tého týdne se děloha stahuje,takže teď když mi večer u tv ztvrdne na chvíli břicho,už se neděsím.Ale nesmí to být víc jak 10x prý. 😉
@wendulka25 ahoj, tak čím to tenkrát bylo?
@diviska bylo to tím přetažením. doporučili mi magnézko a tolik se nepřepínat 🙂 a pak se to uklidnilo. 😉
@wendulka25 tak to je príma 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Také se ptám, jsem v 22. týdnu a bolí mě už druhý den v podbřišku a trochu v kříži, jako když mám dostat menses.Nejdřív jsem si říkala třeba mám zácpu, ale už jsem na záchodě byla a je to stále stejné.Jsem sice podruhé těhotná, ale nepamatuji si, že bych ve druhém trimestru tohle někdy měla.Nemůžu se předčasně otevírat?To by byla teda radost když za týden máme zaplacenou dovolenou ☹ Nezažila jste tohle některá, je to normální nebo se možná něco děje?