Preji Vsem krasne rano, cekam sve prvni miminko, jsem 8+4, trapi me bolesti v prave casti podbrisku, ktere nekdy prejdou do kreci... V tu chvili moc pouzitelna nejsem. Mam to takhle uz nekolik dni a trosku se to zlepsilo po nasazeni magnesia, ale stale to neni uplne dobre. Jine potize nemam, nekrvacim, o mimodelozni tehotenstvi se nejedna, na uzv uz jsem byla a miminko je v deloze. Budu vdecna za kazdou V Vasi zkusenost... Rosie
@rosie18 jj taky mě to trápilo, jak hodně bolestivá MS. Jsem myslela v kanclu že chcipnu. Pak další den to bylo ok a pak za pár dnů znovu. A asi tě nepotěšim, bolesti jsou pořád, akorát už ne tak nesnesitelné.
Jak píšou holky,když nekrvácíš a našpiníš,mělo by to být ok,roztahuje se děloha,tělo se mění a připravuje,měla jsem to pokaždé.Bolesti budou stále,někdy intenzivní,někdy méně.Já měla kolem 20 tt když jsem prudce vstala nebo kýchla až křeč,dělají to vazy na děloze. A teď za 5 týdnů rodím a bolí mě už úplně všechno 🙂,držím palce!
Moc dekuji za odpovedi. Ta bolest je prave spise na prave strane podbrisku a je to dost podobne te pichlave bolesti pri ovulaci, jenze nekdy to prejde i do te krece... Jsem prave trosku bezradna, protoze doktor mi rekl, ze bych krece mit nemela...
Tak vyloženě křeče by to asi být neměly,ale přesně tak to bolí,když se roztahují vazy,také mě bolela jen pravá strana v podbřišku a čím víc se děloha roztahovala bolelo to výš. A při prudkém pohybu,kašlání,kýchnutí to přecházelo až v bodavolu bolest,kdy jsem si třeba musela lehnout na bok ,aby to přešlo. Pokud se Ti vyloženě něco nezdá,zajdi k dr,určitě tě prohlédne.Snaž se odpočívat,hodně pít.
Ona to mozna neni krec, je to mozna jen tak silna bolest, ze se mi i blbe chodi a musim si sednout...
roztahuje se děloha a tahají vás děložní vazy,pokud nejde vyloženě o bolest jako při MS a krvácení je to normální těhu stav 😉
Krvaceni opravdu nemam, ani spineni... Moc dekuji za reakce.
A jaké dávky Magnesia berete?Nechce to zvýšit dávku? Max. je tuším 3x2 denně.Třeba by to pomohlo.Jinak mě taky občas pobolívá břicho,ale do křečí to nejde.
Brala jsem magnesium 3x denne, ale muj doktor mi rekl, ze bych krece mit zadne nemela... To magnesium mi poradili v lekarne... Me potize byli zpusobene problemem s moc. mechyrem. Nasli mi v moci bilkovinu...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud nekrvacis, nespinis, nebo nekolabujes jakymkoliv způsobem jsou tyto stavy normalni.. Hlavne na zacatku prvniho trimenstru dochazi k velkemu prizpusobovani se delohy miminku a velkemu narustu hormonu a zmen a tak to v oblasti podbrisku ruzne pne, taahne, boli, jakobys mela mit menses, nekdy jsou i krece ze se clovek musi posadit a odpocivat..
roste deloha, vazy se napinaji .. 🙂
chce to klid, nekdy pritahnou jemne nohy k bříšku aby se prokrvila panevni oblast, magnezii, hodne tekutin, nezadrzovat moceni to taky zpusobuje bolest, a hodne odpocinku