Bolest zad v 6. měsíci. Máte tip, jak si ulevit?

hacenkaaa
12. čer 2015

Holky, jsem nyní v 6.měsíci a už 14 dnu strašně trpím bolestmi zad, dole v kříži, nebo spíš až bederka... jde mi to hlavně do pravé strany, někdy mě bolest uplně paralizuje... zná to někdo a máte tip jak si ulevit? Moc děkuji...

jankovaz
12. čer 2015

Mám to stejné a pomáhá bolest přemoct a cvičit na balónu a nejvíce uleví když si jdu zaplavat 😵 Pokud by to bylo fakt neunosné tak to prostě řešit s dr. ale bolest zad k těhotenství bohužel patří a bude hůř 🙂

hacenkaaa
autor
12. čer 2015

@jankovaz nooo to si prave myslim, jeste 4 mesice, uf 😀 jinak je mi fakt dobre..az na ty zada, tak dekuju...

jankovaz
12. čer 2015

@hacenkaaa U mě když je to nesnesitelný lehnu si a prostě nic nedělám, pak to přejde 🙂

hacenkaaa
autor
12. čer 2015

Mne se nejvic osvedcila houpaci sit, mame tu velikou, ale v noci tam spat nechci 😀

gwennie
12. čer 2015

mi hodne pomáhalo spát v noci s kojícím polštářem - že si ho dáš jakoby mezi nohy a lehneš si na bok... zádům to uleví, hlavně v oblasti kříže (beder)

gwennie
12. čer 2015

@hacenkaaa anebo nemusí být kojící, ale jakýkoilv jiný polštář, který si dáš mezi nohy když ležíš na boku 🙂

tasmyska
12. čer 2015

@hacenkaaa . Já mám úplně to samí...strasne se mi sekla pravá strana a to chodim plavat a tehu polštář mam taky. Mam dokonce pás na záda s podporou páteře a držením břicha od ortopeda na delší procházky a ani to mi nijak moc neuleví...ještě mě napadla gravid jóga a pak už nevím...

katyxq
12. čer 2015

Navštívit fyzioterapeuta, za sebe doporučuju Dornovu metodu http://www.dornova-metoda.com/dornova-metoda-ma... (já chodím v Brně k Alexovi Klingovi - mimochodem nedoporučuje plavání kromě znaku, neb většina lidí plave blbě, prohnutá v krku a bedrech). A ten polštář mezi kolena je taky supr.

sannnya
17. čer 2015

dámy gravidjóga je na to super, trpěla jsem na bolesti zad od začátku těhu a tohle fakt pomohlo.....mám problémy se zády dlouhodobě a když se mi měnilo těžiště a celkově postava, dost jsem trpěla, cvičení bylo na tohle nejlepší

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru