Ahoj všichni, jsem skoro v pátém měsíci těhotenství a pozoruju, že mě pobolívá často pravý vaječník a taky v podbříšku. V noci mám bříško takové moc "nafouklé". Máte některá stejný problém? Bojím se, ať není něco špatně. Je to mé první těhotenství. V pátek jdu na aminocentézu, tak nechci nic podceňovat, aby to nebylo nedej Bože ještě horší... Děkuji všem. 🙂
jo a bylo to presne v 5.mesici.
ja si myslim,ze je to ono,ale je to jen ma zkusenost. Pokud mas obavu,zajdi pro klid a jistotu k dr. Drzim palce.
Ahoj holky prosím o radu.Jsem 17.tt těhotenství.Začala jsem silně krvácet.Na utc mi řekli,že je minísek v pořádku srdíčko tluče a hrdlo je uzavřené.Pobolívá mě v podbříšku a jako by mi něco tlačilo na čípek. Jenom mi řekli,že nám nízko placentu.Docela se bojím měli jste někdo podobné příznaky.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
nejsou to spis vazy? ja si to u prvniho tehu taky myslela,protoze to bylona strane jako u vajecniku. pak jsem bylau dr. a ta mi rikala,ze to jsou vazy,ktere se napinaji jak deloha roste. Jsou to vazy,na kterych je upevnena deloha,nevim jak to presne popsat. Bolela me vzdy jen jedna strana a bolelo to docela dost,ale potom to preslo. U dalsich tehu to bylo taky tak.