Ahoj holky, mám na Vás prosbičku, jsem v 5tt a bolí mě stále v pravém podbřišku. Pravidelně chodím na UZV i na krev, vše je zatím dle doktorky ok i hladina HCG stoupá dle normy. nevíte, čím to může být?
me pichalo a pobolivalo na pravy strane bricho(nevim,jak moc jsou ty tvoje bolesti silny) ale muj dr. (jeden z prednich ceskych porodniku) mi rekl, ze deloha, spise situovana na pravy strane (coz i vysvetluje, ze mam mnohem vic krec. zil na prave noze nez na levy) tak jestli se ti deloha nezvetsuje a ty to nepocitujes jako ty bolesti
Ahojky můžu se přidat?Mě taky dnes od rána pobolívá v podbříšku a vůbec nevím čím to je.Mám strach o malé
Taky jsme měla, když jsme byla těhotná, asi v 5tt bolesti takové, že jsme měla příšerný strach co se děje. Šla jsem dřív z práce domů a svíjela se v bolestech celé odpoledne. Zjistila jsem že to bylo období kolem měsíčků, kdy by jsi je měla mít a nemáš a to bříško může bolet.. Pokud nekrvácíš tak se neboj, ale jestli ti to bude trvat eště zítra tak běž raději na gyndu. Ale bude to v pohodě uvidíš 🙂
Mě na toto doktor říkal, že děloha je nakloněná vpravo nebo vlevo. Tím se tam více napínají vazy a to bolí.
Ahoj, ja jsem psala pred par mesici uplne ten stejny dotaz. Proste ti roste deloha, trosku jinak se to tam uskupuje, hormony atd. Je to normalni pokud to neni nejaka ostra bolest k nevydrzeni 🙂
ahoj holky, pridavam se, taky mne boli bricho jako na MS, ale mela bych byt asi v 5tt.
Jinak co si pamatuju, minule tehu jsem na zacatku necitila nic, ale zhruba ve 3. trimestru mne pobolivala prava strana, na tu jsem trpela vzdy i pri MS. takze to bude asi bezne. drzim vsem tehulkam palce! 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj,
a paní doktorku nic nenapadá? Neměla jsi někdy nějaký léky na infekci? Čípky nebo tak něco? Já jsem totiž jednou v těhotenství dostala nějakou bakterii z bazénu a dostala jsem na to léky, který jsme s přítelem brali oba a pak jsem brala ještě čípky. Začla jsem mít strašný bolesti a křeče, ikdyž jsem nebyla na záchodě a byla jsem v klidu. Třeba i ze spaní. Bála jsem se, co to je a doktorka mi pak řekla, že ty léky mi rozházely střeva. Tak mi předepsala Magnosolv. Zabral mi, ale až ke konci užívání. Teď už je to v pohodě. A tvrdý břicho nemáš?