Ahojky, dnes mě začalo bolet břicho v podbřišku, bolí mě to už celý den, do toho mám bílý výtok. Jsem ve 34.tt je to normální?
Pokud to neni bolest jako menstruacni,neoteviras se,tak bych se priklanela k take te roztahujici se deloze. Ja to mam vzdy tak den nebo dva v tyden,kdy koncim dalsi mesic teh. Pokud nespinis, tak by to nic byt nemelo. Ale nejsem lekar.
Jsem 33tt, druhé dítko, včera jsem měla také nějaký výtok. Mám píchání dole, u prvního takové poslicky neznám. Mimčo mne už dost tlačí na mocak a konečník-porad bych letala ale nic z toho. Teď jsem hodila sprchu a lehla si. Tak snad se ještě chvíli udrží. To píchání je i po námaze nebo sedění, dlouhé chůzi. Není pravidelné, ale je to hodně nepříjemné. Tak vím do čeho jdu, takže oproti porodu je to slabý odvar 🤣
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky jsem ve 30tt a mam to same muj dr mi rikal ze to je v poradku,vysetril me a vytok byl v poradku a pokud boli v podbrisku muze to pry byt stale se roztahujici a namahana deloha. Uz jsem to resila kdyz jsem byla tak 25tt a opravdu se nic nedeje a je vse v poradku. Tak tezko rici jestli mas to same nebo neco jineho. Pokud si nejsi jista radeji si k dr dojdi lepsi jit zbytecne nez neco promeskat.