Bolest v podbřišku 34.tt. Je to normální?

4. únor 2020

Ahojky, dnes mě začalo bolet břicho v podbřišku, bolí mě to už celý den, do toho mám bílý výtok. Jsem ve 34.tt je to normální?

barcachejn
4. únor 2020

Ahojky jsem ve 30tt a mam to same muj dr mi rikal ze to je v poradku,vysetril me a vytok byl v poradku a pokud boli v podbrisku muze to pry byt stale se roztahujici a namahana deloha. Uz jsem to resila kdyz jsem byla tak 25tt a opravdu se nic nedeje a je vse v poradku. Tak tezko rici jestli mas to same nebo neco jineho. Pokud si nejsi jista radeji si k dr dojdi lepsi jit zbytecne nez neco promeskat.

astyna88
5. únor 2020

Pokud to neni bolest jako menstruacni,neoteviras se,tak bych se priklanela k take te roztahujici se deloze. Ja to mam vzdy tak den nebo dva v tyden,kdy koncim dalsi mesic teh. Pokud nespinis, tak by to nic byt nemelo. Ale nejsem lekar.

makra1988
5. únor 2020

Jsem 33tt, druhé dítko, včera jsem měla také nějaký výtok. Mám píchání dole, u prvního takové poslicky neznám. Mimčo mne už dost tlačí na mocak a konečník-porad bych letala ale nic z toho. Teď jsem hodila sprchu a lehla si. Tak snad se ještě chvíli udrží. To píchání je i po námaze nebo sedění, dlouhé chůzi. Není pravidelné, ale je to hodně nepříjemné. Tak vím do čeho jdu, takže oproti porodu je to slabý odvar 🤣

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru