Ahoj... Mam mensi otazku.. Kazdou chvily at uz chodim nebo odpocivam tak me poboliva v miste kde jsou vaječníky .Jsem ve 29tt tqk nevim jestli je to normalni nebo ne. Mam strach nekdy je ta bolest tak velka ze se nemohu skoro ani hnout. Je to neco jako kdyby vas uvnitr nekdo bodal nozem. Nevite co to je ?? Predem dekuji za odpovedi 🙂
Nene cysty nemam. Vse mam prave v poradku s vajecnikama proto se bojim co to je :/
To jsem rada ze to neni nic vazneho dekuju 🙂
Pochybuju, že by to byly vaječníky. Můžou to být střeva nebo i bolest od zad, v břiše už je málo místa, vše je utlačováno rostoucím miminkem. Když tak to řekni dr. na kontrole.
Je to normalni. Natahovani deloznich vazu.. me rekl dr., ze jsem jeste malo vychechlana a u druheho ditete to bude lepsi😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahoj, mě tam bolelo kvůli cystě. Při prvním uzv na začátku těhotenství mě doktor zjistil, že mám jeden vaječník plný cyst a ten druhý na tom není o moc lépe, ale prý jsou to "vodovky", které prasknou. Takže mi během těhotenství opravdu popraskaly. Vždy mě předtím právě bolely vaječníky, cysty nemáš?