Bolest v krku ve 14. tt. Co jste užívaly?

annoonniimm
6. dub 2022

Zdravím, prosím víte co na bolest v krku v těhotenství? Mám pocit, že mě malinko bolí i na hrudi. Mám s tím radši zajít k lékaři nebo něco koupit v lékárně? Popřípadě co jste užívali? Díky moc

mizumys
6. dub 2022

@annoonniimm stop kasel pastilky a drosetux sirup na suchy kasel.

mizumys
6. dub 2022

ja to mam ted treti tyden, taky to zacalo jen jako bolest v krku, paleni, pak ryma a kasel dutiny, a doufam ze uz to konci.

annoonniimm
autor
6. dub 2022

@mizumys a byla jste s tím u doktora nebo jste si něco koupila na doporučení v lékárně?

lv
6. dub 2022

Běž k lékaři

mizumys
6. dub 2022

@annoonniimm s lekarem jsem ze zacatku konzultovala telefonicky a ted jsem byla na kontrole, delali kontrolni crp.

kamce
6. dub 2022

Ja jsem jen ty vincetkove pastilky,ale moc to nepomohlo. Jeste jsou skvele, tak celkove na nemoc umeboshi svesticky 😊

elesse
6. dub 2022

Můžeš Robitussin a některé bylinky . S bylinkama jen pozor, některé zase nesmíš... Já se to snažila přežít na jitrocelových pastilkách. Jestli je to horší, běž k doktorovi. Já se tospíš snažila zvládnout doma, abych něco nechytla v čekárně...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru