Ahoj holky,
podobných diskuzi jsem par našla, ale staršího data, proto bych obnovila a budu rada za Vaše rady.
Zítra začínám 23tt a dnes mě přemohl nějaký bacil.
Hodně mě bolí v krku, hlavně když polykám a mám nateklé mandle.
Do toho ryma, ze které mi tresti hlava. Teplotu mám 37.
V běžném životě bych si věděla rady, ale mám velký strach o maličkou v bříšku.
Mate zkušenosti s něčím osvědčenym, co Vám pomohlo a nemělo vliv na miminko? Dala jsem si Paralen 500 - půlku tablety a cely den lezim, cajikuju a jsem v teple.
Ráno budu volat doktorovi, ale chtěla bych slyšet Vaše zkušenosti.
Moc dekuji za odpovědi.
Na bolest v krku Septilen.
@kris96 paralen si dej klidne cely, kdybys mela teplotu, bylo by to pro ni horsi nez ta tabletka. Jinak Septilen na krk, celkove doporucuju Stopbacil sirup pd Dr. Weis. Jsou to bylinky na imunitu a muzou tehotny a kojici, beru ho sama a moc pomaha, jako prevence i pri zacatcich. Hodne sil a hlavne klidek, male uz to tedka neva;)
Ja jsem taky nemocna. Normalne si beru mnozstvi paralenu na moji vahu. Pulka ti je k nicemu, kdyz ho mas malo. Ten ti nic neudela.
Babska léčení: citron s medem, zazvorovy odvar, cibule. Se zazvorem to neprezen. Priznitzuv obklad na krk, nos zkus prohnat konvickou a vincentkou, na pití vincentka v láhvi taky ok. Pozor na některé čaje na nachlazení- nesmíme!
Z prášků na krk doporučuju Panthenol cucavy, ale zabal nic nenahradí.
Ja si vzala na rymu homeopatikum Cordizalia nebo tak nejak..
Já na bolest v krku používala Pastilky se zázvorem, medem a vitamínem C , pomáhají nejen při nachlazení ,ale i proti nevolnosti. Doporučila mi je magistra v lékárně, měla je osobně ověřené ve svém těhotenství a na rýmu je nejlepší přírodní mořská voda pro uvolnění ucpaného nosu a dutin.
Já v tom pořad plavu holky 😏
Na krk jsem si pořídila ten Septilen - po dvouch dnech používání se mi z nej udělaly bolestivé pupinky na jazyku.
Jinak bolest mě přešla v zahleneni a na gynde mi doporučili kapky Sinupret, beru od včera a cítím se lépe, tak snad mě to už brzy pustí.
Já mám takovej malej zázrak do kabelky, který kloktám a druhý den po bolení v krku ani památky..a používám ho na další hromadu neduhů (zastavení krvácení, opary, akné, ekzém, svědění, apod) 😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kris96 Na krk cucaci pastilky Septilen, jitrocelovy sirup, do nosu Vincentka,morska voda.