Bolest v krku a horečka v těhotenství. Uškodilo to nějak miminku?

sarahsimona
28. led 2021

Ahoj holky,

od noci mám horečku a hodně mě bolí v krku. Jsem ve 29. týdnu těhotenství. K lékaři můžu jen po předchozím objednání a ted v době viru se mi tam moc nechce, ráda bych to zkusila jeden až dva dny vyležet doma. Za chvíli pošlu přítele do lékárny, aby mi něco koupil.
Měla jste taky některá horečku a bolest v krku v těhotenství? Uškodilo to nějak miminku? Mám obavy o to malý.

Děkuju

veve559
28. led 2021

Ahoj ja prodělala tezkou virozu, kterou mi navic zhorsila alergie. Takhle zle mi nebylo ani v prvnim trimestru. Mela jsem dvoje atb. Miminko mam zdrave, jen je to takova tryskomyš😂 hlavne hlidej horecky, ty jsou problém

sarahsimona
autor
28. led 2021

@veve559 Já jsem právě četla o nebezpečí horečky, beru paracetamol, pokud to do zítřka nebude lepší, zajdu k obvodní. Většinou mívám horečku tak 2 až 3 dny, tak snad to bude v pohodě 🙂

veve559
28. led 2021

Určitě bude😉 zkus i ledove zabaly kdyby paralen nepomahal

lv
28. led 2021

Teplota nad 38 uz je lepší srazit, kdyby to byla angina, tak atb

nazka
28. led 2021

Já si na krk brala septilen a stříkala propolis krk ale nijak nevadí. Horsi jsou vysoké horečky, srážej je paralenem. Držím palce. Octove ponožky taky pomáhají, pomeranč a hodně pít.

jjasmina
28. led 2021

Měla jsem těžkou virózu asi dva týdny před porodem , horečku jsem srazela od 38, jinak na krk septilen mi nezabiral, na kašel jsem měla Stodal.Jinak já tedy u dr byla, ten nejlíp zváží můj zdravotní stav, takže mě by to za návštěvu lékaře stálo

maaaadlaaaaa
28. led 2021

@sarahsimona Být tebou tak to aspoň s doktorem konzultuji telefonicky. Stejně tě asi ani nebude chtít vidět, když máš horečku a bolí tě v krku. Buď ti doporučí, co dělat nebo pošle e-recept a budeš víc v klidu.

dominge
28. led 2021

Buď v pohodě, co jsem čekala prvního kluka, měla jsem chřipku jak blázen a dostala i antibiotika a kluk je úplně v pořádku. Hodně lež, pij a dej si Paralen 😉🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru