Bolest pánevního pletence v těhotenství

laras_baby
27. říj 2015

Jsem podruhé těhotná, 23.tt a mám velké bolesti v kříži vystřelující do nohou, ráno ještě chodím á la kačer, večer už ale tahám nohu za sebou. Bolí mne i stydká spona, na uvolnění jsem dostala u gynekologa injekci, která nezabrala. Poslal mne proto k neurologovi. Protože termíny neurologů, kam jsem byla odeslána jsou dost vzdálené akutní pomoci, chtěla bych požádat o zkušenost, radu, maminku, která něco podobného zažila. Co se bolesti týče zvládnu mnoho, ale ono se to stále stupňuje. Děkuji

martinkka
27. říj 2015

Já jsem trpěla na něco podobného, bolest zad, která vystřelovala do nohy, kterou jsem tahala za sebou. Nebolelo to jen když jsem ležela v určité pozici, ale nesměla jsem se ani pohnout. Každý pohyb byl utrpení. Trvalo to cca 14 dní, kdy se to stupňovalo, nahřívala jsem si záda suchým teplem, lepila na to náplasti - voltaren thermoplaster, ale moc mi to nepomohlo. Po těch cca 14ti dnech to odeznělo. Doktor mi říkal, že mi zrovna tlačila děloha na nerv, jak mimčo povyrostlo a děloha se "pohnula", předtalo to tlačit. Takový stav se mi opakoval asi 3 krát za těhotenství

laras_baby
autor
27. říj 2015

@martinkka pak kez by to tak bylo i u me. A proste to preslo. Suche teplo mi take pomaha. Dekuji za reakci 😉

mariti
27. říj 2015

Posílám odkaz na zajímavý článek, zkus kouknout, třeba Ti něco pomůže (http://www.modryhad.cz/clanky/bolest-kostrce-v-.... Já to znám, měla jsem to celý poslední měsíc před porodem a bylo to fakt náročné. Tak se drž!

laras_baby
autor
27. říj 2015

@mariti diky, jdu cist 🙂

martinkka
27. říj 2015

i ty náplasti mi aspoň na chvíli ulevily, bylo to lepší než nic 🙂 pak to přešlo samo, měla jsem to cca mezi 20.-30. týdnem, na konci těhotenství už naštěstí ne. Přeju ti, ať to taky brzo poleví 🙂 mam v živý paměti, jak strašně to bolelo

awdwa
27. říj 2015

neporadim, ale tiez uz asi dva tyzdne pocitujem bolest v krizovej oblasti. je to strasná bolest. zacala som cvicit, ale velmi to nejde, pretoze cez bolest nechcem ist. Budem rada za kazdu radu krora pomoze.

sara84
28. říj 2015

Take jsem to mela, nemohla jsem skoro chodit, trvalo to par tydnu a preslo samo!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru