Bolest na vagíně (nevim, jak jinak to popsat) ve 23tt

sannya
25. kvě 2017

Zdravim...v pondeli jsem byla na gynde z duvodu krvaceni a kreci v podbrisku...jsem ve 23tt....vse bylo v poradku jen jsem dostala detralex...krvaceni prestalo uz ani nespinim ale zacala mi vyrazna bolest tam dole....nevim jak to popsat ale nejvic to asi vystihuje jako bych dostala pesti na pipku :/ je to jako kdyz se nekam prastite a pak vas to boli...spatne se mi chodi protoze pak bolest vystreluje dovnitr celkove ani nohou moc nemuzu pohnout...nemate s tim nekdo zkusenost?

yelowangel
25. kvě 2017

Zkušenost s tím nemám ale co vím tak to s Detralexem nemusí vůbec souviset. Mimčo jak roste a posunuje se a pohybuje tak může tlačit na stydkou kost a pak to bolí. A nebo tě třeba "nakoplo", to si pamatuju velice dobře ale to bylo až pozdějc, někdy v 8. měsíci a to teda bolelo fest. Každopádně pokud chceš mít klid zavolej si radši na gyndu, sestra by ti po telefonu měla být schopná říct jestli máš radši dojít nebo to nic není.

alkuska
25. kvě 2017

No, nevím jestli to má souvislost s něčím jiným, ale mě úplně přesně stejně začalo bolet v druhé půlce těhotenství. Nemohla jsme stát na jedné noze, vlastně ani jednu nohu odlehčit, jak jsem zatížila tu druhou, bylo peklo. Chůze do schodů byla utrpení. Na chvíli mi pomáhal podpůrný pás a později mi na tyto bolesti taky pomáhalo pravidelné užívání osteogenonu. Nikdy to ale nezmizelo a bohužel to přešlo až po porodu. Raději bych se poradila když jsi předtím měla to špinění, ale asi to bude "jen" tlačením na vazy a kosti.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru