jsem v 19 tydnu a ze zacatku me nasli 3 cm cystu, na poslednim utz v 13 tydnu byla beze zmeny. Do toho mivam nekdy jen v noci bolest mocaku, po vyprazdneni. Tec asi posledni 3 dny, jak miminko roste se me zda, ze ho mam nekdy hodne dole a do toho me zacalo pobolivat na jedne strane na levo v podbrisku (tam kde je ta cysta)
Ma nekdo zkusenost s takovou bolesti treba spojenou s cystou, nebo s mocovym mechyrem, nebo necim jinym? Bolest neni vubec silna, je to citim....a strachuju se at neco nezanedbam...
Dekuji za odpoved 🙂 me to ted treba vubec neboli..je fakt, ze to strasne prozivam...nemyslim, nejak extremne, ale kazde takove pichnuti me stresuje. Mela jsem proste strach, ze to mam z toho mocaku...ted jsem nekde googlovala ,ze ta cysta by prej bolet nemela. S tim mocakem je to horsi, kvuli predcasnym porodum a bla bla...to nebudu moc rozmazavat 😕 k doktorce jdu v utery 🙂
Ahoj Maminky 🙂
mohla bych Vás oslovit v souvislosti s Vašemi zkušenostmi s bolestmi v podbříšku a naší Wiki knihovničkou Modrého koníka? Tu si tady na MK tvoříme všechny, takže vlastně i vy svými zkušenostmi 😉
Tím, že svou zkušenost vložíte na https://www.modrykonik.cz/bolest-v-podbrisku/ pomůžete ostatním těhulkám, které si právě prochází tím stejným a neví, zda je to běžné a nebo jak těhotenství prožívají ostatní těhulky.
Děkuji Vám, že pomáháte a přeji krásný den!
Janča
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nejsem teda žádný odborník, ale myslím, že aspoň trochu uklidnit tě můžu: po každém močení mě taky dole dost tlačilo, občas ještě i teď. A píchání jsem měla taky, kolem pravého třísla a nahoru. Ptala jsem se MUDr a četla pár článků, je to roztahováním dělohy, kdy se i vazy na břiše musí přizpůsobit, a to pobolívá.
S cystou žádnou zkušenost nemám, ale jestli o tom tvoje doktorka ví, mělo by to být v pořádku. Já to dělala tak, že když mě něco nervovalo, tak jsem to znovu a znovu připomínala při každé poradně,aby se to neztratilo mezi řečí. A když byla poradna ještě daleko a já už na nervy moc, tak jsem jim prostě zavolala a zeptala se. Cenu oblíbeného pacienta tím asi nezískáš, ale co. 🙂